ALMANCA BÖLÜMÜMÜZ SEMİNERE KATILDI

ALMANCA BÖLÜMÜMÜZ SEMİNERE KATILDI

ALMANCA BÖLÜMÜMÜZ SEMİNERE KATILDI

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı’nın (İELEV) düzenlemiş olduğu 4. Almanca Öğretmenleri Semineri İstanbul Çekmeköy İELEV okulunda yapıldı.

Başarı Koleji Almanca Öğretmenleri Özlem Sağıroğlu ve Hasan Uysal’ın katıldıkları İELEV’in düzenlemiş olduğu 4. Almanca Öğretmenleri Semineri’ne konuşmacı olarak katılan İstanbul Üniversitesi Almanca Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Sevinç Hatipoğlu; Türkiye’de 2. Yabancı dil olarak Almanca öğretiminin önemine vurgu yaparak, seminere katılan Almanca öğretmenlerine, Almanca öğretiminde, günümüzde Almanca öğretmenlerinin gereksinimlerini ve çağdaş öğretim metotları çerçevesinde Yabancı dil öğretiminin stratejilerini anlattı.

Seminerde; çoklu öğretim metodu, Edebiyat, Müzikle öğretim, Görsel – İşitsel ve yaratıcı metotlar, keşif ve oyunlarla öğrenme gibi çeşitli aktivitelere katılan Başarı Koleji almanca Öğretmenleri Özlem Sağıroğlu ve Hasan Uysal; İELEV’in düzenlemiş olduğu 4. Almanca Öğretmenleri Seminerinin kendileri için çok yararlı olduğunu ifade ederek çağın ihtiyaçları doğrultusunda Başarı Koleji öğrencilerine daha kaliteli eğitim vermek adına önümüzdeki zamanlarda da bu tür seminer ve etkinliklere katılmaya devam edeceklerini söylediler.

 

ALMANCA BÖLÜMÜMÜZ SEMİNERE KATILDI
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi