BAŞARI KOLEJİ Manavgat Basını'nı Gazeteciler Günü'nde Kahvaltıda Ağırladı!

BAŞARI KOLEJİ Manavgat Basını'nı Gazeteciler Günü'nde Kahvaltıda Ağırladı!

BAŞARI KOLEJİ Manavgat Basını'nı Gazeteciler Günü'nde Kahvaltıda Ağırladı!

BAŞARI KOLEJİ MANAVGAT BASINI’NI UNUTMADI!

BAŞARI KOLEJİ MANAVGAT BASINI’NI KAHVALTIDA AĞIRLADI!

BAŞARI KOLEJİ, DÜNYA ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NE ÖZEL KAHVALTI DÜZENLEDİ!

 

Başarı Koleji, Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını unutmadı. Manavgat Başarı Koleji’nde, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Manavgat yerel basına özel bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya kamuoyunu bilgilendirmek için gece-gündüz demeden büyük bir fedakârlıkla çalışan Manavgat’ımızın saygıdeğer tüm medya mensupları katıldı.

Başarı Koleji gerçekleştirdikleri organizasyon ile birlikte yoğun çalışma hayatları olan medya mensuplarını bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Manavgat yerel basın mensupları Başarı Koleji çatısı altında kahvaltıda bir araya geldiler.

Başarı Koleji Yönetimi de basın kahvaltısına Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz ve Ali Osman Kara, Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Başarı Koleji Okul Aile Birliğinden Arif Kaplan ve Mustafa Karacan, Başarı Koleji Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Müdürleri Nazife Şahin, Ali İbrahim Öz ve Savaşkan İlmak, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş, Basın ve Medya Koordinatörü Gülcan Peker, Halkla İlişkiler Koordinatörü Muzaffer Çınar, Pdr ve Rehberlik Uzmanı Mithat Şevik olmak üzere tam kadro katıldılar.

Kahvaltıda değerli basın mensuplarına hoş geldiniz konuşması yapan Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, kamuoyunu bilgilendirmek için gece gündüz demeden büyük gayretlerle mesai yapan basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Gazetecilik mesleğinin tarafsızlık, fedakârlık ve büyük bir cesaret gerektirdiğini vurgulayan Ünal konuşmasında şunları kaydetti: "Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, büyük bir fedakârlık isteyen, zor şartlarda özveri ile yerine getirilen kutsal bir meslektir. Kamuoyunu bilgilendirmek için tarafsızlığını yitirmeden, gece gündüz demeden, büyük bir titizlik ve cesaret ile halkı bilgilendiren, halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan gazeteci kardeşlerimiz her türlü takdirin üzerindedir. Özellikle ülkemizin ve ilçemizin sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, siyasal ve ekonomik gelişmelerinin kamuoyuna ulaştırılmasına önemli katkı sağlayan gazeteciler, toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlenmektedirler. Bu görevi yerine getirirken mesai kavramı gözetmeksizin zorluklara aldırmadan çalışıyorlar. Bu çalışmalarından dolayı tüm gazeteci kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm medya mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla böyle bir organizasyon yaptıklarını, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, iletişim ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu ifade eden Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, konuşmasında," Sizleri okulumuzda ağırlamak bizler için büyük bir onur ve mutluluk kaynağıdır. Meslek hayatları boyunca çalışma saati gözetmeksizin, en zor koşularda dahi görevlerini yılmadan yerine getirmeye çalışan basın emekçileri, halkın vicdanını ve hür sesini temsil etmektedirler. Kamuoyunu basın meslek kuralları çerçevesinde, doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilendiren gazetecilerimiz bu bağlamda önemli bir görevi ve misyonu üstlenmektedirler. Gazetecilik kutsal bir meslektir. Büyük bir fedakârlıkla mesleklerini icra eden görevleri uğruna her türlü zorluğa göğüs geren tüm basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazetecileri Gününü’ kutluyorum.” dedi.

Kahvaltıdan sonra Başarı Koleji Medya Kulübü öğrencileri basın mensuplarına karanfil vererek basın mensuplarının Gazeteciler Günü’nü kutladı. Daha sonra yerel basın mensupları sınıfları gezerek sınıflarda öğrencilerle gazetecilik üzerine sohbet ettiler. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan medya mensupları öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Öğrencilerin son derece ilginç soruları basın mensuplarının zor anlar yaşamasına neden oldu. İlkokul 3. Sınıf öğrencileri’nin -Sizce Gazetecilik zor bir meslek mi? – Haberleri nereden buluyorsunuz? – Haberleri sizler mi yazıyorsunuz? gibi sorular akademisyenlerin katıldığı tartışma programları düzeyinde olunca ortaya eğlenceli ve şaşırtıcı bir söyleşi çıktı.

BAŞARI KOLEJİ Manavgat Basını'nı Gazeteciler Günü'nde Kahvaltıda Ağırladı!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi