BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN MANGAL PARTİSİ!

Başarı Koleji öğretmenleri ve personeli okul bahçesinde düzenlenen mangal partisinde bir araya geldi.

Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Kara koordinatörlüğünde düzenlenen mangal partisine katılanlar güneşli güzel bir cumartesi gününde mangal keyfi yapmanın yanı sıra birbirleriyle sohbet edip temiz havanın tadını çıkararak güzel bir gün geçirdiler.

Başarı Koleji Yönetimi koordinesinde düzenlenen etkinlikte Başarı Koleji kurucuları, idarecileri, öğretmen ve personeliyle tam kadro katıldı. Etkinliğe tam kadro katılan Başarı Koleji mensupları bir aile ortamı havasında doyasıya eğlendiler.

Okulun yemekhane ekibinin hazırlayıp sunduğu mangal ziyafeti, etkinliğe katılanlardan tam not aldı. Temiz hava eşliğinde güzel bir gün geçiren Başarı Koleji ailesi kendilerine bu imkanı sunan Başarı Koleji yöneticilerine teşekkür ederek Başarı Koleji ailesinin bir mensubu olmaktan duydukları gururu ve mutluluğu bir kez daha dile getirdiler.

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN MANGAL PARTİSİ!