BAŞARI KOLEJİN’DE ATA’MIZI ANMA TÖRENİ

Başarı Koleji ailesi olarak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. Yıl dönümünü matem dolu saatlerle geçirdik.
Aramızdan ayrılalı 78 yıl olmasına rağmen bıraktığı mirası ve Türk gençliğine verdiği önemi,duyduğu güveni boşa çıkartmamayı hedefleyen ve esas alan Başarı’lı öğrencilerimiz Ata’nın ilkelerinden ve düşüncelerinden asla sapmayacaklarını bir kez daha bize hazırladıkları programla gösterdiler.
“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.” Diyen Atatürk’ün Bu sözünü hiçbir zaman aklından çıkarmayan öğrencilerimiz bu ışıkta ve yolda ilerlemeye devam edecekler.
Ata’mızın Ölümünün 78.Yılında onu saygı, sevgi ve kucak dolusu özlemle anıyoruz..
Başarı Koleji Ailesi

BAŞARI KOLEJİN’DE ATA’MIZI ANMA TÖRENİ