Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR!

Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR!

Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR!

Pİ GÜNÜ etkinlikleri çerçevesinde Başarı Koleji 5 ve 6.sınıf öğrencilerinin düzenledikleri kermesten elde edilen gelir ile Sağırin Kepez İlköğretim Okulu’na kırtasiye ve okul araç gereçleri yardımı yapıldı.

Okulun eksik olan araç ve gereçlerini toplanan yardım geliri ile karşılayan öğrenciler, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak koordinatörlüğünde, öğretmenleri Esin Orhan, Atiye Şahin, Esennur Elmacık, Nilgün Subaşı, Mehmet Ali Demirci, Emine Kıyan ve Ebru Çeker eşliğinde Sağırin Kepez İlköğretim Okuluna giderek yardım malzemelerini kardeş okulun öğrencilerine teslim ettiler. Sağırin Okulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Başarı Koleji öğrenci ve öğretmenleri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayarak okullarında ağırladılar. Misafir öğrencileri okullarında gezdirerek çeşitli ikramlarda bulunan öğrenciler, Başarı Koleji ekibine özel hazırladıkları birbirinden güzel gösterileri sergilerdiler.

Başarı’lı Öğrenciler, doğayla iç içe olan okulda hoşça vakit geçirmenin ve kardeş okulun öğrencilerine yardım etmenin vermiş olduğu mutluluk ile okullarına döndüler.

Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi