3. SINIF ÖĞRENCİMİZDEN MÜZİK YARIŞMASINDA TÜRKİYE 1. LİĞİ!

“Sanat güzelliğin ifadesidir… Bu ifade söz ile olursa şiir, nağme ile olursa musiki, nakş ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltıraşlık, bina ile olursa mimarlık olur.”
Mustafa Kemal Atatürk

Başarı koleji ilkokulu olarak Atamızın sözü ışığında sanatın her alanında olduğu gibi müzikte de başarılarımıza başarı katmaya devam ediyoruz.
Uluslararası Müzik Günü Festivali 9-10 yaş kategorisi PİYANO branşında Türkiye 1. si olarak büyük bir başarı sağlayan ve bizleri gururlandıran 3. Sınıf öğrencimiz Dariia DOĞAN ‘a plaketi, başarı belgesi ve madalyası okulumuzda düzenlenen törenle İlkokul müdürümüz Çağlar TOKSÖZ, Sınıf öğretmenimiz ve Müzik öğretmenlerimiz tarafından takdim edildi.
Öğrencimize, ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
3. SINIF ÖĞRENCİMİZDEN MÜZİK YARIŞMASINDA TÜRKİYE 1. LİĞİ!