3.SINIFLARIMIZDAN ‘MY DREAM CİTY’ İNGİLİZCE PROJE SERGİSİ!

3. Sınıf öğrencilerimiz, “My Dream City” konulu İngilizce Proje ödevleri için hazırladıkları birbirinden yaratıcı çalışmalarını okulumuzda kurulan standlarda sergilediler.

Başarı Koleji’nde İngilizce dersleri, deneyimli öğretmenlerimizin uyguladıkları yenilikçi ve öğrenci merkezli yabancı dil eğitim modelleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Yeni, yaratıcı ve başarılı dil öğretme ve öğrenme uygulamalarını derslerinde kullanarak öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlayan İngilizce öğretmenlerimizden Fulya Vural, 3.sınıf İngilizce derslerinde yer alan “My Dream City” ünitesi kapsamında öğrencilerine proje ödevleri hazırlattı.

3. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce Öğretmenleri Fulya Vural’ın koordinatörlüğünde ‘My Dream City’ (Hayalimdeki Şehir) projesi kapsamında hayallerindeki şehri tasarlayıp İngilizce olarak sunumunu yaptılar.

Öğrencilerimiz, hayallerindeki yaşam alanlarını arkadaşlarına ve öğretmenlerine en güzel şekilde sergilemek için birbirinden güzel ve yaratıcı çalışmalara imza attı. Yaratıcılıklarını konuşturan öğrencilerimiz, İngilizce derslerinde öğrendikleri kalıpları kullanarak eğlenceli bir şekilde sergilerini tanıttılar.

Proje sergisine İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı. Sergiyi inceleyenler tarafından yoğun ilgi gören çalışmalar büyük beğeni topladı.

Yabancı dil eğitiminin önemine vurgu yapan İngilizce Öğretmenimiz Fulya Vural, “Öğrencilerimle birlikte hayal ettik, tasarladık ve yaratıcılıklarımızı konuşturduk. Çocuklarım ‘My Dream City’ projesinde hayallerindeki yasam alanını görsel olarak hazırlayıp İngilizce olarak sunumunu yaptılar. Emeği gecen tüm velilerime teşekkür ederim.” dedi.

İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz ise “Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin teorikte öğrendikleri bilgileri pratiğe dönüştürüp pekiştirmeleri açısından önemlidir, öğretmen, öğrenci ve bizlerden desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

3.SINIFLARIMIZDAN ‘MY DREAM CİTY’ İNGİLİZCE PROJE SERGİSİ!