4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN “MY ROBOT PROJECTS” İNGİLİZCE SERGİSİ!

Başarı Koleji 4. Sınıf öğrencileri, “My Robot Projects” konulu İngilizce proje ödevleri için hazırladıkları birbirinden yaratıcı çalışmalarını okul kantini önünde kurulan stantta sergilediler.

Başarı Koleji’nde İngilizce dersleri deneyimli öğretmenleri, uygulanan yenilikçi ve öğrenci merkezli yabancı dil eğitim modelleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Yeni, yaratıcı ve başarılı dil öğretme ve öğrenme uygulamalarını derslerinde kullanarak öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlayan İngilizce öğretmenlerinden Valentina Oruç, 4.sınıf İngilizce derslerinde yer alan “My Robot Projects” ünitesi kapsamında öğrencilerine proje ödevleri hazırlattı.

Herkes kendi tasarımı olan robotlarını tanıtan birbirinden güzel ve yaratıcı çalışmalara imza attı.

4.sınıf öğrencilerinin hazırladıkları bütün çalışmalar, İngilizce öğretmenleri Valentina Oruç tarafından okul kantini önünde hazırlanan stantta ve panolarda sergilendi.

Proje sergisine 4.sınıf öğretmenleri Ayşe Taş, Mehmet Bahar, Muzaffer Çınar, çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veli katıldı.

Sergiyi inceleyenler tarafından yoğun ilgi gören çalışmalar büyük beğeni topladı.

Yabancı dil eğitiminin önemine vurgu yapan İngilizce öğretmeni Valentina Oruç: “Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin teorikte öğrendikleri bilgileri pratiğe dönüştürüp pekiştirmeleri açısından önemlidir, bizlerden desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN “MY ROBOT PROJECTS” İNGİLİZCE SERGİSİ!