5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN İNGİLİZCE YENİ YIL KARTLARI!

5.sınıf öğrencilerimiz, İngilizce Öğretmenleri İrina Selek eşliğinde kendi tasarladıkları İngilizce Yeni Yıl Kartları ile bütün Başarı Ailesi’nin yeni yılını kutladı.

5.sınıf öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenleri İrina Selek rehberliğinde İngilizce olarak yeni yıl mesajlarının yer aldığı yeni yıl kutlama kartları tasarladılar.

Her öğrenci kendi yaratıcılığını kullanarak farklı farklı kişiye özel kartlar tasarlarken yeni yıl dileklerini de kartlara eklediler.

Okulumuzdaki yönetim, müdürler, öğretmen ve personel olmak üzere tüm Başarı Ailesi’ni tek tek gezerek yeni yıllarını kutlayan ve kutlama kartlarını veren öğrenciler yeni yıl hatırası fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Başarı Ailesi, 5.sınıf öğrencilerimizin kendi elleriyle hazırladıkları yeni yıl kartlarını büyük bir sevinçle kabul ederek öğrencilerimize ve öğretmenimize bu düşünceli etkinlikten dolayı teşekkür ettiler ve yeni yıllarını kutladılar.

5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN İNGİLİZCE YENİ YIL KARTLARI!