5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ KUTLAMA!

Okulumuz 5. Sınıf öğrencileri “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı”nı gerçekleştirmenin yanı sıra hazırladıkları sürpriz kutlama ile anlamlı günün sonunda öğretmenlerine güzel bir jest yaptılar.

Gün boyu okulumuzun her yerinde coşkuyla kutlanan ‘Öğretmenler Günü’ finalini 5.sınıf öğrencilerimiz İstiklal Marşı töreninde ellerinde bütün öğretmenlerin resimlerinin yer aldığı pankartlar eşliğinde ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını öğretmenlerine ithafen söyleyerek yaptılar.

Çıkış töreninde öğrenci ve öğretmenler, bu güzel günün atmosferi içinde birbirleriyle kucaklaşarak hep birlikte ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını büyük bir coşkuyla söylediler.

Bu özel günü coşkuyla ve tebessümle geçiren bütün öğrenci, öğretmen ve velilerimize kattıkları değerden dolayı teşekkür ediyoruz.

BAŞARI KOLEJİ

5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ KUTLAMA!