6.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ‘NEFES -GEVŞEME VE ZİHİN EGZERSİZLERİ’ SEMİNERİ!

Başarı Koleji 6.sınıf öğrencilerine Rehber Öğretmen Tuğba Erdiç Tok tarafından okulun konferans salonun ‘Nefes-Gevşeme ve Zihin Egzersizleri’ konulu seminer verildi.

Rehber Öğretmen Tuğba Erdiç Tok, ‘Nefes tekniklerinin öğrenciyi ders çalışmak ve sınavda başarılı olmak konusunda desteklediği gibi, düzenli nefes almaya başlandığında unutkanlık, dikkat dağınıklığı genel isteksizlik gibi ders çalışmayı olumsuz etkileyen bir çok durumu da düzeltir. Zeka ve kavrama yeteneğinde gözle görülür şekilde çoğalır. Başarı oranı yüksek oranda artar.' diyerek nefes tekniklerinin önemini anlattı.

Zihin egzersizleri ile öğrencilere duygularını düşüncelerini ve hislerini olumlu durumlara kanalize etme noktasında uygulamalar yapan Tok; güvenli bölgem egzersizi ile gelişim döneminin ihtiyaçlarını karşılayabilecek egzersizler ile yılı sonlandırdıklarını söyledi.

6.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ‘NEFES -GEVŞEME VE ZİHİN EGZERSİZLERİ’ SEMİNERİ!