8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ MOTİVASYON GEZİSİNDE

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MOTİVASYON GEZİSİ!

Başarı Koleji; 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı sonunda Liselere Geçiş Sınavı’na girecek olan 8. sınıf öğrencilerinin motivasyonlarını arttırmak amacıyla Bursa, Eskişehir ve Ankara’ya kültür ve inceleme gezisi düzenledi.

Öğrenciler, yaptıkları kültür ve inceleme gezisi kapsamında tarihi ve doğal güzellikleri keşfetmenin yanı sıra arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Geziye katılan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte okul atmosferinden ve derslerden uzak kalarak zihinlerini dinlendirme fırsatı buldular.

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay koordinatörlüğünde, branş öğretmenleri rehberliğinde düzenlenen gezide öğrenciler, Bursa, Eskişehir ve Ankara’nın tarihini rehber eşliğinde keşfettiler.

Gezide görevli öğretmeler bu tür gezilerin öğrencilerin motivasyonunu artırmak için çok önemli olduğunu ve dolu dolu bir gezi geçirdiklerini ifade ettiler.

Okul gezisine katılan öğrenciler geçirdikleri güzel günlerin mutluluğuyla öğretmenleri eşliğinde Manavgat'a geri döndüler.

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ MOTİVASYON GEZİSİNDE