8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LGS HAZIRLIK DERSLERİMİZ!

8.Sınıf Öğrencilerimiz, LGS hazırlık derslerimizde, deneyimli alanında uzman öğretmen kadromuz ve Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal
Bilgiler İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden oluşan akademik destek programımızla hedeflerine emin adımlarla ilerliyorlar.

Ortaokul Müdürümüz Necip Özbay, Müdür Yardımcımız Gülcan Peker ve Rehber Öğretmenimiz Mithat Şevik, 8.sınıf öğrencilerimizi derslerinde ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilediler.

Ortaokul Müdürümüz Necip Özbay, başarılı olmak için disiplinli ve özveri ile çalışmak gerektiğini vurgularken değişen sınav sistemlerine rağmen Başarı Koleji'nin liselere yerleştirmede Manavgat'ta zirvede yer aldığını söyledi.

2018 LGS sonuçları ile ilgili bilgi veren Özbay, "2018 LGS'de genel puan ortalaması ile Türkiye Geneli %10'un içindeyiz. Manavgat'ta tek okulda %1'de > 17 öğrenci,
%2'de > 25 öğrenci, %3'de > 32 öğrenci
ve %10'luk dilimde 51 öğrenci ile yine zirvedeyiz.

Kendi yüksek çıtamızı aşmamızı sağlayacak tek şey daha çok çalışmaktır. Biz sizlere güveniyoruz. Sizlerin her zaman yanınızdayız. İnanıyoruz ki bu yıl sizler de LGS'de üstün başarılar elde ederek akademik hedeflerinize bir adım daha yaklaşacaksınız." dedi.

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LGS HAZIRLIK DERSLERİMİZ!