8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MOTİVASYON GEZİSİ!

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MOTİVASYON GEZİSİ!

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MOTİVASYON GEZİSİ!

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MOTİVASYON GEZİSİ!

Başarı Koleji; 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sonunda Liselere Geçiş Sınavı’na girecek olan 8. sınıf öğrencilerinin motivasyonlarını arttırmak amacıyla Bursa, Eskişehir ve Ankara’ya kültür ve inceleme gezisi düzenledi.

Başarı Koleji 8.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri 2018 – 2019 Eğitim - Öğretim yılı sonunda gerçekleşecek olan sınav öncesi stres atmak, eğlenceli vakit geçirmek amacıyla Ortaokul Müdürü Necip Özbay koordinatörlüğünde kültür ve inceleme gezisi gerçekleştirdiler.

Öğrenciler, yaptıkları kültür ve inceleme gezisi kapsamında tarihi ve doğal güzellikleri keşfetmenin yanı sıra arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Geziye katılan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte okul atmosferinden ve derslerden uzak kalarak zihinlerini dinlendirme fırsatı buldular.

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay koordinatörlüğünde, branş öğretmenleri rehberliğinde düzenlenen gezide öğrenciler, Bursa, Eskişehir ve Ankara’nın tarihini rehber eşliğinde keşfettiler.

Gezinin 1.gününde Bursa’da öğrenciler, Bursa Ulu Camii, Tophane Parkı, Bursa Kent Müzesi ve Atatürk ve hayatını anlatan tarihe sahip 600 yıllık tarihi çınar ağacını ziyaret ettiler.

Gezinin 2.gününde Eskişehir’e geçen gezi kafilesi Eskişehir Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı’nı, Eskişehir Tülomsaş Devrim Arabaları Müzesi’ni ve Balmumu Müzesini ziyaret etti.

Gezinin son gününde Ankara’da, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Etnoğrafya Müzesi , Anıtkabir, Aslanlı yol, Heykeller, Kabartmalar, Kuleler ve anlamları, Atatürk’ün otomobilleri, Atatürk müzesi ve Kurtuluş Savaşı Müzesi, Eski meclisi ve II. TBMM, Yeni TBMM, Rahmi Koç Müzesi, Feza Görsey Bilim Merkezi ve Mehmet Akif Ersoy Evi Tacettin Dergahı hamam önü çarşısını gezdiler.

Gezide görevli öğretmeler bu tür gezilerin öğrencilerin motivasyonunu artırmak için çok önemli olduğunu ve dolu dolu bir gezi geçirdiklerini ifade ettiler.

Okul gezisine katılan öğrenciler geçirdikleri güzel günlerin mutluluğuyla öğretmenleri eşliğinde Manavgat'a geri döndüler.

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MOTİVASYON GEZİSİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi