8.SINIF VELİLERİMİZE GENEL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI!

8.SINIF VELİLERİMİZE GENEL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI!

8.SINIF VELİLERİMİZE GENEL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI!

2016 - 2017 Eğitim – Öğretim yılında 8.sınıf okuyacak öğrencilerin velilerine okulun genel işleyişi, 8.sınıf ders programı, akademik kadro, PDR birimi, TEOG ile ilgili çalışmalar, etüt programları ile ilgili genel bilgilendirmeler yapıldı.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, Başarı Koleji’nin açıldığı günden bu güne akademik ve sosyal anlamda kazandıkları üstün başarıların önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğine yürekten inandığını ifade etti. Ortaokul Müdürü İlmak, elde edilen başarıların bir özetini yaparak yeni Eğitim - Öğretim yılı için planladıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ AKADEMİK KADROMUZ!

Başarı Koleji’nin en büyük gücünün ve en önemli ayrıcalığının profesyonel öğretmen kadrosu ve ders dağılım programları olduğunu vurgulayan Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, geçen yıl TEOG sınavında 6 Türkiye Birinciliği ve 7 Manavgat birinciliği ile Manavgat'ta 1. sırada yer almanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.
8.sınıf zümre öğretmenlerini tek tek sahneye davet ederek yeni eğitim-öğretim yılına profesyonel ve deneyimli bir kadro ile hazır olduklarını söyledi.

Genel Müdür Nazmi Ünal, Başarı Koleji'nin kurulduğu günden bugüne eğitimde kalitenin öncüsü olmasından dolayı gurur duyduklarını ve her geçen yıl başarı çıtasını yükselttiklerini vurguladı.
Manavgat'ı birçok Türkiye dereceleri ve ulusal alanda başarılar ile tanıştırdıklarını, sadece akademik anlamda değil sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da her zaman ilk sıralarda Başarı Koleji'nin olduğunu ifade eden Ünal, bu başarıda büyük payın her zaman destekçileri olan velilerin olduğunu söyledi.
Velilerin yoğun katılım gösterdiği toplantı, konferans salonundaki bilgilenmelerden sonra veliler ile öğretmenlerin bireysel görüşmelerinin gerçekleştiği sınıf toplantıları ile devam etti.

 8.SINIF VELİLERİMİZE GENEL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi