ANASINIFI VE 1.SINIF VELİLERİMİZ İLE BULUŞTUK!

Başarı Koleji Anasınıfı ve 1.sınıf velileri okul yönetimi tarafından düzenlenen kokteylde bir araya gelerek öğretmenleri ve birbirleriyle sohbet edip kaynaşma fırsatı buldular.

Kokteyl sonrasında Başarı'lı veliler, konferans salonunda bilgilendirme toplantısına katıldılar.

İlkokul Müdürü Ali İbrahim ÖZ, 2018 – 2019 eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, “Amacımız öncelikle mutlu bireyler yetiştirmek olup öğrencilerimiz için gerekli bütün çalışmaları özenle gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Genel Müdür Nazmi Ünal, Başarı Koleji’nin kurulduğu günden bugüne eğitimde kalitenin öncüsü olmasından gurur duyduklarını ve her geçen yıl başarı çıtasını yükselttiklerini vurguladı.

Sadece akademik anlamda değil sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da her zaman ilk sıralarda Başarı Koleji’nin olduğunu ifade eden Ünal, bu başarıda büyük payın her zaman destekçileri olan veliler olduğunu söyledi.

Genel Müdür Ünal, yeni eğitim – öğretim yılı için planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra yeni eğitim-öğretim yılının Başarı Koleji Ailesi’ne ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

ANASINIFI VE 1.SINIF VELİLERİMİZ İLE BULUŞTUK!