BAŞARI KOLEJİ 2018 LGS’DE YİNE ŞAMPİYON!

BAŞARI KOLEJİ 2018 LGS’DE YİNE ŞAMPİYON!

BAŞARI KOLEJİ 2018 LGS’DE YİNE ŞAMPİYON!

BAŞARI KOLEJİ 2018 LGS’DE YİNE ŞAMPİYON!

MANAVGAT’TA ZİRVENİN ADI YİNE DEĞİŞMEDİ!

Başarı Koleji, 2017 - 2018 Eğitim-Öğretim yılı LGS başarısını kutladı. Başarı Koleji Yönetim Kurulu tüm yıl boyunca özveri ile çalışan öğretmenlerini plaket ile ödüllendirdi.

Başarı Koleji’nde düzenlenen ödül törenine Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz, Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Rehber Öğretmeni Mithat Şevik, 8.sınıf branş öğretmenleri Bircan Ay, Ali Taşkıran, Emine Kıyan, Mehmet Ali Demirci, Esennur Elmacık ve Selami Acet katıldı.

Düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, 2018 LGS sınavında elde edilen başarıdan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, “Çıtamız, kültürümüz, geleneğimiz her geçen yıl biraz daha yükseliyor ve Başarı Koleji, çok bilinçli bir yürüyüşle bölgenin eğitim odağına dönüşüyor.

Bu süreci Yönetim Kurulumuz da gururla takip ediyor. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları ve bu yıl, çok zor bir sınav uygulanmış olmasına rağmen okulumuzun elde ettiği takdire şayan başarıyı, biz tamamıyla ekip ruhuna ve çağdaş gelişmelere duyarlı oluşumuza bağlıyoruz.

Elbette bugüne dek elde ettiğimiz “50 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ” ve bu son LGS başarımız bir kıvanç vesilesidir. Bununla birlikte yurt ve millet sevgisinin, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlılığın, milleti ayakta tutan kanun ve kurallara saygının da en doğru, en istikrarlı öğretisini gelecek kuşaklara aktarıyoruz.

Bu da apayrı bir kıvanç vesilesidir bizim için. Bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin bu başarılarının bundan sonraki hayatlarında da artarak devam etmesini ve üstün başarılar elde etmelerini diliyorum.” dedi.

BAŞARI KOLEJİ GENEL PUAN ORTALAMASI İLE TÜRKİYE GENELİ %10’LUK DİLİMDE!

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay, 2018 LGS’de Başarı Koleji’nin Türkiye geneli %1’lik dilimde 17 öğrenci, %2’lik dilimde 25 öğrenci, %3’lük dilimde 32 öğrenci, %10’luk dilimde 51 öğrenci ve genel puan ortalaması ile %10’luk dilim içinde yer alarak üstün bir başarıya imza attıklarının ve Manavgat’ta bir kez daha zirvede olarak öğrencisiyle, öğretmeniyle, personeliyle yöneticisiyle ve bu başarının esas ilham kaynağı olan velileriyle birlikte ortak ve haklı bir gurur yaşadıklarını belirtti.

BAŞARININ SIRRI TAKIM ÇALIŞMASI!

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “İyi sonuç vermiş bütün iyi niyetli çalışmaların sırrı öncelikle takım çalışmasıdır. Biz de öğretmen-öğrenci-veli bağlamında çok verimli iletişim ve işbirliği oluşturduk.

Fakat başarıyı doğuran zincir bununla da sınırlı değil; başta çağa uygun okul kurgumuzun mimarı durumundaki Yönetim Kurulu’muz olmak üzere, tüm akademik ve sosyal etkinliklerimizi olağanüstü bir enerjiyle destekleyen, güçlendiren Okul Aile Birliğimiz, yine çok verimli bir koordinasyon içerisinde çalışan İlkokul ve Ortaokul yönetimlerimiz, yemekhaneden diğer ofislere varıncaya dek tüm personelimiz bu gurur verici başarının ortağıdır, paydaşıdır. Başarı ailesinin her bir mensubuna bu doğrultuda ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından öğretmenlere plaketleri sunulduktan sonra tören toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

BAŞARI KOLEJİ 2018 LGS’DE YİNE ŞAMPİYON!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi