BAŞARI KOLEJİ 2.DÖNEMDE DE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK!

BAŞARI KOLEJİ 2.DÖNEMDE DE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK!

BAŞARI KOLEJİ 2.DÖNEMDE DE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK!

BAŞARI KOLEJİ 2.DÖNEMDE DE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK!

Başarı Koleji Örnek Proje ve Etkinlikler ile Dolu 2.Döneme Başladı!

BAŞARI KOLEJİ, Türkiye’nin Örnek Okulu sloganı ile çıktığı yolda 14. Onur Yılında 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının 2.dönemine, akademik, bilim, sanat, spor ve kültürel alanlarda Manavgat’a örnek olacak proje ve planlamalarla, doğa ile iç içe geniş kampüs olanaklarıyla ve alanlarında profesyonel eğitim kadrosuyla başladı.

Başarı Koleji Öğretmenler Genel Kurul Toplantısı Genel Müdür Nazmi Ünal başkanlığında, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Müdür Yardımcısı Gülcan Peker ve öğretmenlerin katılımı ile okulun konferans salonunda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Nazmi Ünal, akademik çalışmalar, projeler, planlanan bilimsel ve sosyal etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

2018 – 2019 Eğitim – Öğretim yılının 2.döneminin bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “Güçlü, alanında uzman, dinamik eğitimci ve idareci kadromuzla ve farklı eğitim anlayışımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Çocuklarımızı sadece ders konusunda değil her alanda en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Akademik alanlar dışında sosyal, sportif ve kültürel alanlarda da öğrencilerimize en iyi imkanları sunuyoruz.

Bunun yanında çocuklarımızı Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkesini, vatanını seven, soran sorgulayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, akademik bilgilerle donatılmış bireyler olarak geleceğe hazırlamak en önemli hedefimizdir.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının 1.dönemini başarıyla tamamladık. 2.dönemimizde de gerek akademik alanda gerekse diğer alanlarda onlarca projemizle hazırlıklarımızı tamamladık.

Öğrenme ve öğretme aşkının bizi birbirimize kopmaz biçimde bağlamasıyla yine büyük başarılara imza atacağımızdan hiç kuşku duymuyoruz.” şeklinde konuştu.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının 2.dönemi tüm eğitim camiasına, Başarı ailesinin bütün bireylerine uğur getirmesini; kentimiz, bölgemiz, ülkemiz ve dünya için güzellikler doğurmasını diliyoruz.

BAŞARI KOLEJİ

 

BAŞARI KOLEJİ 2.DÖNEMDE DE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi