BAŞARI KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ DERS BAŞI YAPTI!

Başarı Koleji 8.sınıf öğrencileri TEOG sınavı hazırlıklarına, 21 Ağustos Pazartesi – 15 Eylül Cuma 2017 tarihlerini kapsayan 3 hafta süreli Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve İngilizce derslerinden oluşan akademik destek programıyla 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına deneyimli profesyonel kadrosuyla başladı.

ÖZBAY: “BAŞARI, ÖZVERİNİN ESERİDİR!”

Okulumuzda 8.sınıf öğrencilerimize yönelik sınav grubunda yer alan Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce derslerinden planlanan 3 haftalık süreçte etüt programı uygulanacak. Bu programın akşam etütleriyle birleştiğinde 1. Ortak Sınava (TEOG) kadar dersler dışında çok verimli sınav desteği sağladığının altını çizen Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip ÖZBAY, başarılı olmak için bu yoğun programı göze alan öğrencilerini şu sözlerle onurlandırdı:

“3 haftalık hazırlık programımız, okullar açıldıktan sonraki gündüz ve akşam etütlerimiz, öğrencilerimizin bu etütlere gösterdiği ilgi ve katılım; keza öğretmenlerimizin gün be gün rapor ettikleri ilerlemeler, bir tek gerçeğin altını çiziyor: Başarı, kesinlikle özverinin eseridir! Okul yönetimi olarak, başarılı olmak için tüm gücüyle çalışan ve ailelerin özverisine en güzel karşılığı vermeye çalışan öğrencilerimizle övünüyoruz. Biliyoruz ki kendi yüksek çıtamızı aşmamızı sağlayacak yegâne çaba budur…”

Erken start alan Başarı Koleji öğrencilerine, öğretmenlerine ve bütün BAŞARI camiasına verimli, huzurlu ve BAŞARI’lı bir yıl diliyor, 2017-2018 Eğitim – Öğretim yılının bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

BAŞARI KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ DERS BAŞI YAPTI!