BAŞARI KOLEJİ ANASINIFI VELİLERİ KOKTEYLDE BİR ARAYA GELDİ!

BAŞARI KOLEJİ ANASINIFI VELİLERİ KOKTEYLDE BİR ARAYA GELDİ! Başarı Koleji Anasınıfı velileri okul yönetimi tarafından düzenlenen kokteylde bir araya gelerek müzik dinletisi eşliğinde sohbet edip kaynaşma imkanı buldular. Başarı Koleji Anasınıfı velileri okulda düzenlenen kokteylli veli toplantısında bir araya geldiler. Anasınıfı velileri, Genel Müdür Nazmi Ünal, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Anasınıfı sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenlerinin katıldığı toplantının 1. bölümü kokteyl alanında gerçekleşti. Kokteyl alanında müzik dinletisi eşliğinde geçen toplantıda veliler birbirleriyle sohbet edip kaynaşmanın yanı sıra Anasınıfı sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleriyle de bire bir görüşme fırsatı buldular. Öğretmen görüşmelerinin gerçekleştirildiği nezih bir ortamda geçen kokteyl sonrasında veliler, konferans salonunda bilgilendirme toplantısına katıldılar. İlkokul Müdürü Ali İbrahim ÖZ, 2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılında Anaokulu öğrencilerinin kısa sürede okula uyum sağladığını ifade ederek, “Öğrencilerimiz okulun ilk gününden itibaren uyum konusunda hiçbir problem yaşamadan okullarına, sınıflarına ve öğretmenleriyle arkadaşlarına uyum sağlamış olup gerçekleştirilen etkinliklerde bunda önemli rol oynamıştır. Öğrencilerimizin her alanda yeteneklerinin belirlenmesi ve desteklenmesi için bütün öğretmenlerimiz dikkatle öğrencilerimizi takip etmekte, elde edilen sonuçlar doğrultusunda öğrencinin ilgi alanları ve özel yetenekleri belirlenerek bu doğrultuda çalışmalar yapılmaktadır. Amacımız öncelikle mutlu bireyler yetiştirmek olup öğrencilerimiz için gerekli bütün çalışmaları özenle gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi. Genel Müdür Nazmi Ünal, Başarı Koleji’nin kurulduğu günden bugüne eğitimde kalitenin öncüsü olmasından gurur duyduklarını ve her geçen yıl başarı çıtasını yükselttiklerini vurguladı. Manavgat’ı birçok Türkiye dereceleri ve ulusal alanda başarılar ile tanıştırdıklarını, sadece akademik anlamda değil sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da her zaman ilk sıralarda Başarı Koleji’nin olduğunu ifade eden Ünal, bu başarıda büyük payın her zaman destekçileri olan veliler olduğunu söyledi. Genel Müdür Ünal, geçmiş yıllarda elde edilen başarıların bir özetini yaparak yeni Eğitim – Öğretim yılı için planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra yeni eğitim-öğretim yılının Başarı Koleji Ailesi’ne ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

BAŞARI KOLEJİ ANASINIFI VELİLERİ KOKTEYLDE BİR ARAYA GELDİ!