BAŞARI KOLEJİ EVCİL DOSTLARI UNUTMADI!

BAŞARI KOLEJİ EVCİL DOSTLARI UNUTMADI! Başarı Koleji 4. sınıf öğrencileri, Hayvanları Koruma Günü dolayısı ile öğretmenleri eşliğinde Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barınma ve Bakım Merkezi’ni ziyaret ettiler. Manavgat ve çevresindeki evcil hayvan popülasyonu hakkında bilgi veren Bakım Merkezi sorumluları, bir evcil hayvanla ilgilenmenin genç bireylerde sorumluluk duygusunun gelişimi doğrultusunda edinilebilecek en önemli deneyimlerden birisi olduğunu söyledi. Sınıf öğretmenleri Hüsamettin Yıldız, Ayşe Taş, Mehmet Bahar, Almanca Öğretmenleri Hasan Uysal ve Rehber Öğretmenleri Hatice Özer rehberliğinde barınağı ziyaret eden Başarı Koleji 4. sınıf öğrencileri hem keyifli bir gün geçirdi, hem de hayvanları yakından tanıdı. Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz; oluşturdukları eğitim felsefesinin sorumluluk üstlenmekten kaçınmayan bireyler yaratmak olduğunu vurgulayarak “Öğrenme ortamını dört duvarla sınırlı tutamayız. Uygulamalarımızı bu doğrultuda planlıyoruz ve eğitim çevresine örnek olmayı sürdürüyoruz” diye konuştu. ÖZ, ‘Çocuklarımızın hayvanları ve doğayı sevmeleri çok önemli. Hayvan barınağı, çocuklarımıza hayvan sevgisinin aşılanması açısından çok önemli bir mekan. Öğrencilerimiz, önce barınakları gezdiler, hayvanları tanıdılar. Ardından yeşil alanda keyifli zaman geçirdiler.Her şey çocuklarımız ve onların mutluluğu için’ dedi.

BAŞARI KOLEJİ EVCİL DOSTLARI UNUTMADI!