BAŞARI KOLEJİ'NDE ALMANCA DUVARLARIN ÖTESİNDE!

Başarı Koleji’nde öğrenciler Almanca derslerinde ‘Hava Durumu’ konusunu okul duvarları dışında doğa ile iç içe ortamda oyunlarla işlediler.

Başarı Koleji'nde Yabancı Dil Dersleri, sınıf içi kullanılan sayısız materyallerin yanında, sınıf dışı etkinliklerle de destekleniyor.

Okulun yerleşkesinin bulunduğu, orman ve doğa ile iç içe olan ve Yabancı Dil Derslerinin uygulamalı olarak yapılabilmesine imkan veren kampüs bahçesinin olanaklarından Almanca dersinde de aktif olarak faydalanılıyor.

4. Sınıf öğrencileri Almanca dersinde Başarı Koleji bahçesine çıkıp hem güzel havanın keyfini çıkarıp eğlendiler hem de Almanca "Hava Durumu" konusunu öğrendiler.

Almanca Öğretmenleri Özlem Sağıroğlu ve Hasan Uysal eşliğinde öğrendikleri Yabancı Dili pratiğe dökme imkanı bulan öğrenciler, "Heute ist so ein schöner Tag (Bugün Güzel Bir Gün)" adlı Almanca şarkıyı da hep birlikte coşkuyla söylediler.

BAŞARI KOLEJİ'NDE ALMANCA DUVARLARIN ÖTESİNDE!