BAŞARI KOLEJİ'NDE ALMANCA MINTICITY RÜZGARI!

BAŞARI KOLEJİ'NDE ALMANCA MINTICITY RÜZGARI!

BAŞARI KOLEJİ'NDE ALMANCA MINTICITY RÜZGARI!

BAŞARI KOLEJİ'NDE ALMANCA MINTICITY RÜZGARI!

Almanca öğrenen ya da öğrenmek isteyen öğrenciler için internet üzerinde hazırlanmış bir interaktif öğrenme portalı olan, Berlin Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ulrich Steinmüller'in bilimsel danışmanlığında DAS Akademie Berlin ve İzmir işbirliğiyle geliştirilen, dünyada ilk olma özelliğine sahip bir sistem olan ve Başarı Koleji Almanca dersinde de başarıyla kullanılan Minticity Öğrenme Portalı kahramanı Minti Başarı Koleji'ni ziyaret etti ve öğrencilerle buluştu.

Başarı Koleji Almanca Öğretmenleri Hasan Uysal ve Özlem Sağıroğlu organizatörlüğünde, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz ve Ortaokul Müdürü Necip Özbay koordinatörlüğünde Başarı Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda, Minticity kahramanı Minti, Lisa ile birlikte öğrencilerle buluştu.

Başarı Koleji 3, 4, 5 ve 6.sınıfların katıldığı programda Minti'yi karşılarında gören öğrencilerin mutlulukları ve heyecanları gözlerden kaçmadı.

Lisa yönetiminde Minticiy'de kullanılan ve kullanılacak olan aktivite ve oyunların tanıtıldığı, öğrencilerin iki gruba ayrılarak yarışmaların yapıldığı, öğrencilerin Minti ve Lisa ile Almanca konuşarak Almanca konuşma becerilerini pekiştirdikleri programda, Başarı Koleji bünyesinde Minticity'i aktif olarak kullanmada ilk üç sırada olan 5/C sınıfından Emre Beydoğan ve Taylan Tümbül ile 6/E sınıfından Arda Can Kuru, Minticity ekibi tarafından madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Yoğun İngilizce Eğitiminin yanında İkinci Yabancı Dil olan Almanca dersinde de yeniliklerin devam edeceğini belirten Ortaokul Müdürü Necip Özbay'ın ardından söz alan İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, 5 yıl önce hayata geçirdikleri Anasınıfından itibaren uygulanan Çift Yabancı Dil Eğitiminin faydalarını görmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Öğrencilere Almanca Dersinde ders kitapları haricinde sene içinde işlenen konuları, çeşitli oyunlar ve aktiviteler olmak üzere farklı bir yöntemle tekrar ettirip, Almanca dil becerilerini geliştirmenin yanında, kelimelerin ve cümlelerin telaffuzlarını da pekiştirme sürecinde öğrencilerinin Minticity'i kullanmasından çok memnun olduklarını belirten Başarı Koleji Almanca Öğretmenleri Hasan Uysal ve Özlem Sağıroğlu, Almanca'nın hem Ülkemiz hem de Bölgemiz açısından önemine değindiler.

Türkiye genelinde bu tür programları gerçekleştirdiklerini aktaran ve Başarı Koleji öğrencilerinin Almanca Dil seviyelerinin bir çok köklü okuldaki öğrencilerden çok daha ileri düzeyde olduğunu belirten Minticity Ekibi ve Yöneticileri, öğrencilerin Almanca'ya olan ilgilerinin üst düzeyde olduğunu görmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

BAŞARI KOLEJİ'NDE ALMANCA MINTICITY RÜZGARI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi