BAŞARI KOLEJİ'NDE YANGIN TATBİKATI GERÇEĞİNİ ARATMADI!

Antalya Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Manavgat Birimi, Başarı Koleji’nde yangın tatbikatı gerçekleştirdi.
Başarı Koleji'nin isteği ile okul bahçesinde yapılan yangın tatbikatı ve bilgilendirme eğitimi öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi.

Olası doğal afetlerde can kaybını en aza indirmek amacıyla, toplu yaşam alanlarında, her yıl uygulanan yangın ve deprem tatbikatı Başarı Kolejinde de her yıl olduğu gibi bu yıl da uygulandı. Başarı Koleji’nde öğrencilerin Sivil Savunma konusunda bilgilenmeleri amacıyla gerçekleştirilen Yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

İtfaiye Daire Başkanlığı Manavgat Birimi Eğitim Sorumluları nezaretinde okul bahçesinde gerçekleşen etkinlikte öğrencilere yangın konusunda ve İtfaiyenin yapmış olduğu görevler konusunda bilgiler verildi.

Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Manavgat Birimi tarafından gerçekleştirilen yangın tatbikatının ardından yangın, Yangın türleri yangının çıkış sebepleri, yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konularında bilgiler verildi. Yangın söndürme cihazı tanıtılıp nasıl kullanılacağı anlatıldı.

BAŞARI KOLEJİ'NDE YANGIN TATBİKATI GERÇEĞİNİ ARATMADI!