BAŞARI KOLEJİ'NDEN ANNELER GÜNÜ'NE DUYGU YÜKLÜ PROGRAM!

BAŞARI KOLEJİ'NDEN ANNELER GÜNÜ'NE DUYGU YÜKLÜ PROGRAM!

BAŞARI KOLEJİ'NDEN ANNELER GÜNÜ'NE DUYGU YÜKLÜ PROGRAM!

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü için Başarı’lı öğrenciler anneleri için birbirinden renkli gösteriler, skeçler ve danslar hazırlayarak annelerine olan sevgilerini dile getirdiler.

Başarı Koleji Konferans Salonu, 2.sınıflarında okuyan minik öğrencileri ile anne-babalarının yaşantılarının en önemli günlerinden birisine sahne oldu. Başarı Koleji öğrencileri; düzenledikleri Anneler Günü programı ile annelerine duygusal anlar yaşattılar.

Başarı Koleji 2.sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı Anneler Günü programı velilerden büyük beğeni topladı.
Öğretmenleri eşliğinde şarkılarla annelerine olan sevgilerini dile getiren öğrenciler, Türkçe, İngilizce, Almanca ve Rusça olarak hazırladıkları birbirinden renkli gösteriler ile annelerinin Anneler Günü’nü kutladılar. 

Minik öğrenciler, konferans salonunu dolduran Anne - Babalara ve öğretmenlerine gurur dolu anlar yaşattılar. Öğrencilerin anneler günü programında sergiledikleri performanslar ve birbirinden güzel gösteriler izleyenleri hayran bıraktı.

Minik öğrenciler, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz koordinatörlüğünde, Sınıf Öğretmenleri Hüsamettin Yıldız, Ayşe Taş, Mehmet Bahar, İngilizce Öğretmenleri Valentina Oruç, Kirsty Aysu, Almanca Öğretmenleri Özlem Sağıroğlu, Hasan Uysal, Rusça Öğretmenleri Olga Borisiova, Beden Eğitimi Öğretmenleri Nalan Beler, Hanife Yıldırım Binici, Müzik Öğretmenleri Ayşenur Köse, Resim Öğretmenleri Emine Kahraman, Adil Yerli, Bilgisayar Öğretmenleri Gülcan Peker, Rafet Şahbaz, Drama Öğretmenleri Nilgün Subaşı, Rehber Öğretmen Hatice Yılmaz gözetiminde hazırlanan programda ortaya koydukları performans ile ailelerinin ve öğretmenlerinin gururu oldular. 

Program sonunda konuşan Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “Çocuklarımız ile ne kadar gurur duysak azdır, kendilerine verilen görevleri sahnede en iyi şekilde sergilediler. Bizlere bu duygu yüklü programı sundukları için öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Buradan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, huzurlu ve barış içinde mutlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

BAŞARI KOLEJİ'NDEN ANNELER GÜNÜ'NDE VELİLERE ANLAMLI HEDİYE!

Başarı Koleji’nin velilerine bir de sürprizi vardı. Program sonunda Başarı Koleji yönetimi tarafından hazırlanan her öğrencinin annesi ve kendi resminin yer aldığı dekoratif tabaklar, öğrencilerimiz tarafından annelerine karanfiller eşliğinde hediye edildi.

Annelere unutulmaz bir gün yaşatan minik öğrencilerin sunduğu duygu yüklü program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

BAŞARI KOLEJİ'NDEN ANNELER GÜNÜ'NE DUYGU YÜKLÜ PROGRAM!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi