BAŞARI KOLEJİ'NDEN MANAVGAT HALKINA PROF.DR. AYHAN AYDIN SEMİNERİ

BAŞARI KOLEJİ'NDEN MANAVGAT HALKINA PROF.DR. AYHAN AYDIN SEMİNERİ

BAŞARI KOLEJİ'NDEN MANAVGAT HALKINA PROF.DR. AYHAN AYDIN SEMİNERİ

BAŞARI KOLEJİ'NDEN MANAVGAT HALKINA BÜYÜK HİZMET!


PROF. DR. AYHAN AYDIN SEMİNERİ!

Başarı Koleji, ünlü eğitimci yazar Prof. Dr. Ayhan AYDIN’ı muhteşem bir organizasyon ile Başarı Koleji velileri ve Manavgat halkı ile bir araya getirdi.

Başarı Koleji, veli ve öğretmenlere düzenlediği birçok etkinliğe ek olarak Prof. Dr. Ayhan Aydın’ın sunumuyla eğitim üzerine "Sınav Kaygısı, Anne-Baba-Çocuk İletişimi, Yaş Dönemlerinin Özellikleri, Bugünün Velisi Nelerle Yüzleşiyor?" konularının yer aldığı Manavgat halkına yönelik düzenlediği seminer ile göz doldurdu. 

Manavgat Halkının da yoğun ilgi gösterdiği seminer, Başarı Koleji veli, öğretmen ve personelinin de katılımı ile Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti.

Başarı Koleji, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışan, Ankara ve Hacettepe Üniversiteleri mezunu olan yazar, İngilizce ve Eğitim Bilimleri alanında yüksek öğrenim görmüş, ayrıca Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması, Ekonomisi Anabilim Dalı Başkanı ve senato üyesi olarak görev yapan, 80 dolayında yayımlanmış makalesi, ayrıca ikisi araştırma kitabı olmak üzere (M.E.B. Merkez Örgütünde Yetki Devri Sorunu, Milli Eğitim Politikaları ve Şuraları) toplam 10 kitabı olan yazar Prof. Dr. Ayhan AYDIN’ı muhteşem bir organizasyon ile Başarı Koleji velileri ve Manavgat halkı ile bir araya getirdi. 

Prof. Dr. Ayhan Aydın, Başarı Koleji’nin organize ettiği seminerde Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde Manavgat Halkı ile buluştu.

Başarı Koleji Yönetim Kurulu, İdarecileri, Okul Aile Birliği, öğretmen ve personeller de olmak üzere Başarı Koleji Ailesinin tam kadro katıldığı seminere Manavgat halkı da büyük ilgi gösterdi. 

Ev sahipliğini Başarı Koleji’nin yaptığı seminerde konukları hazırlanan kokteyl alanında müzik öğretmenlerinin mini konseri eşliğinde Başarı Koleji öğretmenleri karşıladı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, Prof. Dr. Ayhan Aydın’a ve katılımcılara teşekkür ederek kürsüye Prof. Dr. Ayhan AYDIN’ı davet etti.

Prof. Dr. Ayhan AYDIN’ın kendini tanıtımı ile başlayan seminerde  "Sınav Kaygısı, Anne-Baba-Çocuk İletişimi, Yaş Dönemlerinin Özellikleri, Bugünün Velisi Nelerle Yüzleşiyor?" konularına yer verildi.

Seminer Prof. Dr. Ayhan AYDIN’ın renkli sunumuyla hem güldürerek hem de düşündürerek katılımcıların büyük beğenisini topladı. Oldukça  verimli  geçen seminerde, aile içi iletişimin önemine vurgu yapan AYDIN, çocuğun hayatında anne ve babanın en önemli model olduğuna vurgu yaptı. AYDIN, özgüveni tam, kendisini doğru ifade edebilen, ne istediğini bilen ve sorgulayan bir nesil için ailelere uyarılarda bulundu.

Bir çocuğun başarısı için okul ve velilerin işbirliği içinde olması gerektiğini, belirten Başarı  Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “Buradan yola çıkarak uyguladığımız çalışmalar çerçevesinde veli ve öğretmenlerimize yönelik toplantıların yanında eğitim seminerleri de düzenliyoruz. Bu defa seminerimizin kapsamını daha geniş tutarak sadece Başarı Koleji velilerine değil Manavgat halkına yönelik olarak düzenledik.

Amacımız tüm anne-babaların çocukları ile iletişimini arttırmak, sorularına cevap bulabilecekleri alanında en uzman kişiler ile bir araya getirmek. Bu kapsamda bizlere çok faydalı bir seminer veren Prof. Dr. Ayhan Aydın’a ve seminerimize yoğun ilgi göstererek katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.


Prof. Dr. AYHAN AYDIN Kimdir?


Ankara ve Hacettepe Üniversiteleri mezunu olan yazar, İngilizce ve Eğitim Bilimleri alanında yüksek öğrenim görmüştür. Bir süre İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Aydın, bu dönem içinde bir yandan lisansüstü öğrenimini sürdürürken öte yandan M.E.B.’in çeşitli komisyon ve kurullarında görev almıştır. Doktora öğreniminden sonra Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde part-time öğretim elemanı olarak çalışmıştır.


Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışan yazar, ayrıca Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması, Ekonomisi Anabilim Dalı Başkanı ve senato üyesi olarak görev yapmaktadır. Kendisini kısaca yaşam sever olarak tanımlayan yazarın 80 dolayında yayımlanmış makalesi, ayrıca ikisi araştırma kitabı olmak üzere (M.E.B. Merkez Örgütünde Yetki Devri Sorunu, Milli Eğitim Politikaları ve Şuraları) toplam 10 kitabı vardır.


Yayımlanmış kitapları şunlardır:


• Sınıf Yönetimi

• Eğitim Psikolojisi

• Felsefe: Düşünce Tarihi

• Eğitim Sevgidir

• Yaşama Sanatı

• Yaşadığımız Dünya

• Hayat Neden Güzeldir

• Eğitim Hikayedir (Derleme)

• Öğretmen Yetiştirme ve Eğitim Fakülteleri (Ortak Yazarlı)


Yazar insana ve hayata ilgi duymakta ve bu alanlarda ürünler vermektedir.

BAŞARI KOLEJİ'NDEN MANAVGAT HALKINA PROF.DR. AYHAN AYDIN SEMİNERİ
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi