BAŞARI KOLEJİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİNE VE KÖY OKULLARINA  YARDIM KERMESİ!

BAŞARI KOLEJİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİNE VE KÖY OKULLARINA YARDIM KERMESİ!

BAŞARI KOLEJİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİNE VE KÖY OKULLARINA YARDIM KERMESİ!

BAŞARI KOLEJİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE KÖY OKULLARINA 
YARDIM KERMESİ!

Başarı Koleji 2.sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve velileri şehit aileleri ve köy okulları yararına yardım kermesi düzenleyerek örnek bir davranışa imza attılar.

Başarı Koleji 2. sınıf öğrencileri tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında şehit aileleri ve köy okulları yararına kermes düzenlendi. Gelirinin şehit aileleri ve köy okulları için kullanılacağı kermese öğrenci, öğretmen, veli ve misafirler büyük ilgi gösterdi.

Öğrencilerinin duyarlı davranışından dolayı gururlandıklarını belirten Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, ihtiyaç sahibi çocuklar için her zaman yardıma hazır olduklarını söyledi.

Başarı Koleji’nde 2.sınıf zümresi tarafından şehit aileleri ve köy okullarına katkı sağlamak amacıyla yiyecek kermesi düzenlendi. Okul bahçesinde öğrenci velileri tarafından hazırlanan yemek ve tatlıların sunulduğu kermese yoğun ilgi ve katılım oldu. Kermeste öğrenci, öğretmen ve veliler gün boyu gönüllü olarak çalıştılar.

Öğrencileriyle duyarlı davranışlarından dolayı her zaman gurur duyduklarını, ihtiyaç sahibi çocuklar için her zaman yardıma hazır olduklarını belirten Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, "Bu bizim için de çocuklarımız için de gurur kaynağı. Bize destek veren velilerimize ve yardımsever Manavgat halkına şükranlarımı sunuyorum. Attığımız bu adım ile çocuklarımızın yüzünde küçük bir tebessüm oluşturabilirsek ne mutlu bize.

2.sınıf zümremiz tarafından organize edilen ve bütün Başarı Ailesi, öğrenci, öğretmen, veli ve yardımseverler tarafından desteklenen kermesimize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

BAŞARI KOLEJİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİNE VE KÖY OKULLARINA  YARDIM KERMESİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi