BAŞARI KOLEJİ'NE ALMAN MİSAFİRLERDEN TAM NOT!

Başarı Koleji uluslararası misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Almanya'nın Dresden kentinde yaşayan ve geçtiğimiz günlerde tatilini Side'de geçiren Alman turistler Aurica- Uli Hauwetter çifti, kızları Paula ve sınıf arkadaşı Marleen ile birlikte Başarı Koleji'ni ziyaret ettiler.

Ziyarette Almanca Öğretmenlerimiz Hasan Uysal ve Özlem Sağıroğlu'nun eşlik ettiği Alman misafirler Başarı Koleji'inde sırasıyla Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul bölümlerimizi gezdiler.

İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz, Ortaokul Müdürümüz Necip Özbay ve son olarak da Genel Müdürümüz Nazmi Ünal'ın odalarında ağırladıkları misafirler Başarı Koleji ve eğitim sistemi hakkında bilgi aldılar.

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seven Alman aile yılda en az 4 kez Türkiye'ye geldiklerini, kendilerinin de 6. sınıfa giden bir kızlarının olduğunu, bu nedenle de eğitime çok önem verdiklerini belirterek, Başarı Koleji'nin Almanya'daki özel okullardan daha donanımlı ve kaliteli olduğunu ifade ettiler.

Almanca Öğretmenlerimiz eşliğinde 5. sınıf öğrencilerimizin de kendileriyle Almanca konuşma imkanı buldukları Hauwetter ailesi, Başarı Koleji'inde çok keyifli bir gün geçirdiklerini söyleyerek Başarı Koleji öğrenci ve öğretmenlerine kendilerini ağırladıkları için teşekkür ederek okuldan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

BAŞARI KOLEJİ'NE ALMAN MİSAFİRLERDEN TAM NOT!