BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İNGİLTERE’DE YAZ KAMPINDA!

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İNGİLTERE’DE YAZ KAMPINDA!

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İNGİLTERE’DE YAZ KAMPINDA!

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İNGİLTERE’DE YAZ KAMPINDA!

Başarı Koleji 5. ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan 15 kişilik bir grup, Başarı Koleji İngilizce Öğretmenleri Esennur Elmacık ve Ayça Akın liderliğinde 25 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında Hertfordshire, İngiltere'de bulunan Aldenham School'da iki haftalık yaz kampına katıldılar.

Dolu dolu geçen iki haftada Başarı Koleji Öğrencileri, toplam 48 saat İngilizce eğitim almalarının yanı sıra her gün farklı aktivitelerle harika zaman geçirdiler. Ayrıca iki haftalık sürede Öğrenciler katıldıkları gezilerde İngiltere'de bir çok farklı yerini görme şansına sahip oldular.

Tam gün veya yarım gün olan gezi programlarında öğrenciler, öğretmenlerinin rehberliÄŸinde Londra'da London Eye, Big Ben, Oxford Street, Madam Tussauds Müzesi, Shakespeare's Globe House, British Museum, National Art Gallery, Convent Garden, Trafalgar Square gibi önemli kentsel simgeleri ziyaret ettiler. 
Londra dışında öğrencilerimiz Oxford, Brighton, St.Alban's ve Windsor Castle gezilerine katıldılar.

Farklı ülkelerden farklı öğrenci gruplarıyla tanışma, kaynaşma, onların kültürlerini yakından tanıma imkanı bulan Başarı Koleji Öğrencileri iki haftanın sonunda büyük bir üzüntüyle İngiltere'den ayrıldılar hatta şimdiden önümüzdeki yıl tekrar yaz kampına katılmak için gün saymaya başladılar.

Başarı Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş organizasyonunu gerçekleştirdikleri yaz okulu kampına gösterilen yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını ifade ederek; “Öğrencilerimiz, farklı kültürlerden öğrenci gruplarıyla yenilikçi ders uygulamaları etkinliklerinin de gerçekleştirildiği yaz kampımızda dolu dolu iki hafta geçirmişlerdir. Bu etkinlikler esnasında öğrencilerimiz bütün aktivitelerde aktif rol alarak sosyal ve dil becerilerini geliştiren inanılmaz deneyimler yaşadılar. İngiltere’de geçirilen süre içerisinde ülkemize, Antalyamıza, Manavgatımıza ve okulumuza gösterilen yakın ilgi ve hayranlık gerçekten Türk vatandaşı olarak bizleri gururlandırdı. Yaz Kampı projemize desteklerinden dolayı bütün velilerimize ve Başarı Ailesi’ne teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İNGİLTERE’DE YAZ KAMPINDA!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi