BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİSİ ‘O SES ÇOCUKLAR’DA GURURUMUZ OLDU!

BAÅžARI KOLEJÄ° ÖĞRENCÄ°SÄ° ‘O SES ÇOCUKLAR’DA GURURUMUZ OLDU!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ‘O Ses Türkiye Çocuklar’ yarışmasında Başarı Koleji öğrencisi Gökçe Sakarya jüri üyelerini mest ederek okulumuzu, arkadaşlarını ve ailesini en iyi şekilde temsil etmiş ve gururlandırmıştır.

7. sınıf öğrencimiz Gökçe okulumuzda gerçekleşen birçok etkinlikte başrolde şarkılar söylemiş ve büyük beğeni toplamıştır bunun üzerine O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasına katılmaya karar veren Gökçe ön elemeleri geçerek yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır. Müzik öğretmenimiz Harika Çelik’in desteğiyle de iyi bir derece elde eden öğrencimiz jüri üyelerinden sevilen Popçu Burak Kut’u seçip bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Gökçe, ‘O Ses Türkiye Çocuklar’ gibi herkes tarafından ilgiyle izlenen ve çok popüler olan bir yarışmada Başarı Koleji’ni ve Manavgat’ımızı en güzel şekilde temsil etmiştir. Öğrencimize ve Müzik Öğretmenimiz Harika Çelik’e bu başarılarından dolayı okulumuzda düzenlenen törende Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak tarafından teşekkür belgesi ve hediyesi verildi. Öğrencimizi bu önemli başarısından ve kendine duyduğu özgüvenden dolayı tebrik eder Başarı Koleji olarak başarılarının devamını dileriz.

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİSİ ‘O SES ÇOCUKLAR’DA GURURUMUZ OLDU!