BAŞARI KOLEJİ OKUL SPORLARINDA KUPALARINI ALDI!

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı okul sporları müsabakalarında Başarı Koleji öğrencileri kupalarını aldı.

Düzenlenen turnuvalarda Başarı Koleji Yıldız Erkek Basketbol Takımı, Küçük Erkek Basketbol Takımı ve Küçük Kız Basketbol Takımı İlçe 3.lüğü elde ederek Başarı Koleji’ne 3 kupa kazandırdı.

Başarı Koleji Ortaokul Basketbol takımlarına okulda düzenlenen ödül töreni ile kupa ve başarı belgeleri Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hanife Yıldırım Binici tarafından verildi.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, elde edilen başarıların Başarı Ailesini gururlandırdığını belirterek, öğrencilerine bundan sonraki maçlarda başarılar diledi ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerini kutladı.

Başarı Koleji Yıldız Erkek Basketbol Takımı Manavgat 3.Sü!
Başarı Koleji Küçük Erkek Basketbol Takımı Manavgat 3.Sü!
Başarı Koleji Küçük Kız Basketbol Takımı Manavgat 3.Sü!

BAŞARI KOLEJİ OKUL SPORLARINDA KUPALARINI ALDI!