BAŞARI KOLEJİ - SINAV KOLEJİ FUTSAL DOSTLUK MAÇI!

Başarı Koleji ve Sınav Koleji Futsal Takımı oyuncuları, Başarı Koleji Kampüsü’nde düzenlenen dostluk maçında bir araya geldi. Sporsever öğrenci ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği dostluk maçı, Başarı Koleji Kampüsü sahasında oynandı. Her iki takımın da destekçisi olan arkadaşlarının tezahüratları eşliğinde oynanan maçta tatlı bir rekabet yaşandı.

Beden Eğitimi öğretmenleri gözetiminde oynanan dostluk maçında öğrencilerin sergilediği performansın yanı sıra takımların birbirlerine olan centilmence tavırları da izleyicilerden tam not aldı.

DOSTLUK KAZANDI!

Farklı okullardaki öğrencilerin tanışması ve kaynaşması amacıyla yapılan etkinlikte, öğrenciler ve velileri de tribünlerdeki yerlerini alarak destek verdi.

Çekişmeli ve zevkli geçen maçlar sonunda kazanan dostluk oldu. Maç sonrasında birbirlerini tebrik eden öğrenciler hoş vakit geçirdiler.

Öğrencilere ve bu fırsatı  sunan okul yöneticilerine teşekkür eder, Öğrencilerimize katılacakları karşılaşmalarda başarılar dileriz.

BAŞARI KOLEJİ - SINAV KOLEJİ FUTSAL DOSTLUK MAÇI!