BAŞARI KOLEJİ VELİLERİNE “İNGİLİZCE ÖĞRETİMİNDE TEKNOLOJİ KULLANIMI

BAŞARI KOLEJİ VELİLERİNE “İNGİLİZCE ÖĞRETİMİNDE TEKNOLOJİ KULLANIMI" SEMİNERİ!

Başarı Koleji velilerine Yrd. Doç. Dr. Gökhan Turhan tarafından “Z Jenerasyonu Öğrenme Eğilimleri ve İngilizce Öğretiminde Teknoloji Kullanımı” konulu seminer verildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Nazmi Ünal, “Başarı Koleji’nin modern modelleri temel alarak geliştirilen eğitim modelleri, klasik kalıplardan kurtulup ‘yaparak ve yaşayarak öğrenme’ anlayışını sistemli hale getiriyor. Yabancı dil eğitim modelimiz yaşayarak öğrenme temeline dayanıyor ve anaokulundan itibaren eğitim sistemimizin içinde yer alıyor. Genç, dinamik ve yenilikçi eğitim kadromuzla; anasınıfından 8. sınıfa kadar bütün sınıflarda uyguladığımız modern öğrenme tekniklerini dünya standartlarında uyguluyoruz. Yabancı Dil öğretiminde öğrencilerimize velilerimizin de evde destek verebilmesi için böyle bir eğitim düzenledik. Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve katılımınızdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Başarı Koleji velileri, İngilizce zümresinin organize etmiş olduğu seminere yoğun ilgi gösterdi. “Z Jenerasyonu Öğrenme Eğilimleri ve İngilizce Öğretiminde Teknoloji Kullanımı” içerikli seminere katılan veliler, yeni nesil öğrencilerin öğrenme eğilimindeki farklılıklar ve Cambridge Üniversitesi yayınlarının yeni nesile yönelik teknoloji uygulamaları hakkında bilgi sahibi oldular.

Seminerin ikinci kısmında Ortaokul İngilizce Zümre Başkanı Haluk Aysu tarafından Başarı Koleji’nde kullanılmakta olan Cambridge University Press yayınlarının online platformlarının kullanımı ile ilgili velilere yönelik bilgilendirme yapıldı.

Seminer sonunda İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz, İngilizce Ortaokul Zümre Başkanı Haluk Aysu ve İlkokul Zümre Başkanı Işıl Kaya Yrd. Doç. Dr. Gökhan Turhan’a sunumundan dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

BAŞARI KOLEJİ VELİLERİNE “İNGİLİZCE ÖĞRETİMİNDE TEKNOLOJİ KULLANIMI