BAŞARI KOLEJİ YENİ OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİLDİ!

Başarı Koleji’nde 2016 -2017 Eğitim ve Öğretim yılı döneminde görev yapacak yeni Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim kurulları toplantıya katılan velilerin ve öğretmenlerin oylarıyla belirlendi.

Başarı Koleji Konferans Salonunda veli ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurul öncesinde 2015-2016 eğitim - öğretim yılında okul aile birliğinde görev yapan velilere okul yönetimi tarafından teşekkür edildi.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal’ın 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında görev yapan aile birliği yönetim ve denetim kurullarına teşekkür içeren kısa konuşmasının ardından Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporları İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz tarafından okunarak ibraz edildi.

Eski Okul Aile Birliği’nin ibrazının ardından 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde görev yapacak Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimlerine geçildi. Yapılan seçimler sonucunda Yönetim Kurulu üyeliklerine Mustafa Karacan, Şeref Görgeç, Neslihan Dinç, Nuran Yavuz, Funda Şen, Şükran Misket, Mehmet Uysal ve Bianca Bayrak, Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Mustafa Deniz, İrfan Sargın, Mehmet Deniz ve Yulia Karakoyun seçildi.

Başarı Koleji Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, seçimlerin ardından 2016-2017 Eğitim-öğretim yılında görev yapacak Okul Aile Birliği yönetim kadrosuna başarılar diledikten sonra, yeni öğretim yılında sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verme yönünde görüş birliğine varıldı.

BAŞARI KOLEJİ YENİ OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİLDİ!