BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ!

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ!

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ!

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ!

Başarı Koleji Yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri ile Manavgat’ın seçkin otellerinden Side La Grande Resort Otel’de akşam yemeği organizasyonunda bir araya gelerek öğretmenler gününü kutladı.

Yemekte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, “Başarı Koleji olarak 12 yıllık geçmişimize ‘Manavgat’ta ve tek okul çatısı altında akademik anlamda 50 Türkiye Birinciliği sığdırmanın, sosyal, sportif ve kültürel alanlarda elde ettiğimiz örnek başarıların’ haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün burada elde ettiğimiz bu başarıların coşkusu içinde gönlünüzce eğlenmenizi istiyorum. Çünkü sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Bugün sizin gününüz, sizler bizim için çok değerlisiniz. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Başarı Koleji Yönetim Kurulu adına hepinizin öğretmenler gününü gönülden kutluyor, verdiğiniz emekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

Başarı Koleji Ailesinin bir mensubu olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal “Biz kocaman ve mutlu bir aileyiz, Başarı Koleji Ailesi gün geçtikçe çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bugün burada hepimiz aynı coşku ve sevinç içerisindeyiz. 13. yılımızda hem öğrencilerimiz hem velilerimiz hem de öğretmenlerimiz ile birlikte Başarı Koleji’ni büyütmeye devam ediyoruz. Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi ve şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.

Yemekte Başarı Koleji öğretmenlerinden oluşan Zeybek Ekibi ve müzik öğretmenlerinin canlı müzik performansı büyük beğeni topladı.

Başarı Koleji öğretmenleri Zeybek gösterileri ile göz doldururken canlı müzik eşliğinde unutulmaz bir gece geçirdiler.Öğretmenler dans pistini hiç boş bırakmayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden yemekte gönüllerince eğlendiler.

Başarı Koleji Öğretmenleri, böylesine muhteşem bir organizasyonla kendilerini ağırlayan okul yönetimine teşekkür ederek Başarı Ailesi’nin mensubu olmaktan onur duyduklarını ifade ettiler.

Side La Grande Resort Otel’de gerçekleşen yemekte eğlenceli dakikalar geçiren öğretmenlerimiz başarıyla geçen yılların devamı dileği ile geceyi sonlandırdı.

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi