BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN PROF. DR. SERT’E ZİYARET

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz’den oluşan Başarı Koleji Yönetimi, geçtiğimiz günlerde Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hacer Bakır Sert’i ziyaret etti.

Prof. Dr. Hacer Bakır Sert’i başarılarından dolayı kutlayan Başarı Koleji Yönetimi, Başarı Koleji’ne verdiği desteklerden dolayı da kendisine teşekkür ederek bundan sonraki etkinliklerde kendilerini okullarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Hacer Bakır Sert’i başarılı projelerinden dolayı tebrik eden Okul Yönetimi, Manavgat için gurur verici bir gelişme olduğunu ifade ederek, başarılarının devamını diledi.

Başarı Koleji Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, Manavgat’ı yüksekokul olarak ve üniversite olarak daha güzel yerlere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Prof. Dr. Sert, Başarı Koleji ile iş birliği içerisinde yeni etkinlikler yapmaktan mutluluk duyacağını, her zaman için bu tarz etkinliklere destek vereceğini dile getirdi.

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN PROF. DR. SERT’E ZİYARET