Albümler
Düzenle

Başarı Koleji’nde 5.sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde 5.sınıf öğrencileri, “Dünya Dans Günü” nedeniyle etkinlik düzenledi. Başarı Koleji bahçesinde yapılan etkinliği, öğrenciler, öğretmenler ve veliler hayranlıkla izledi.

Dans üzerine bir konuşma yapan İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, dansın dilinin, renginin ve yaşının olmadığını belirterek, dansın herkese özgü olduğunu ve insanı özgür kıldığını söyledi. 1982 yılında Uluslararası Tiyatro Enstitüsü, UNESCO ve STK Uluslararası Dans Komitesi tarafından 29 Nisan’ın “Dünya Dans Günü” olarak ilan edildiğini ifade eden Öz, kendisinin de Grease, Blues Brothers ve American Dreams gibi müzikallerde profesyonel dansçı olarak yer aldığını belirterek, öğrencilerine dans çeşitleri hakkında kısa bilgiler verdi. Ardından 5.sınıf öğrencilerinin öğretmenleri rehberliğinde organize ettiği dans gösterisi yapıldı. Öğrencilerin danslarına öğretmenlerin de eşlik ettiği figürlerle renklenen gösteri, izleyicilerden büyük beğeni topladı.