BAŞARI KOLEJİ’NDE 8.SINIFLARA MOTİVASYON TOPLANTISI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE 8.SINIFLARA MOTİVASYON TOPLANTISI! Başarı Koleji’nde Milli Eğitim Bakanlığı’nın (TEOG) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemini değiştirmesi üzerine kaygı yaşayan 8.sınıf öğrencilerine motivasyonu artırmak amaçlı söyleşi gerçekleştirildi. Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Rehber Öğretmeni Mithat Şevik ve 8.sınıf branş öğretmenlerinin katıldığı söyleşi okulun konferans salonunda yapıldı. Öğrenciler ile birlikte hem motivasyonu arttırmaya yönelik hem de yeni sistemin nasıl olacağı konusu ile ilgili ön görüleri içeren bir söyleşi yapıldı. Öğrenciler sorularına cevap bulmanın yanı sıra öğretmenlerinden ve idarecilerinden aldıkları pozitif enerji ve tavsiyeler sayesinde tekrar motivasyonlarını kazandılar. Orataokul Müdürü Necip Özbay yaptığı açıklamada “TEOG sınav sisteminin kaldırılması ve ya değiştirilmesi bizleri hedeflerimizden ayırmayacaktır. Biz öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle en iyiyi başarmak için yola çıktık. Başarı Koleji olarak her an sınav varmışçasına tempomuzdan ve çalışma disiplinimizden bir şey kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

BAŞARI KOLEJİ’NDE 8.SINIFLARA MOTİVASYON TOPLANTISI!