BAŞARI KOLEJİ’NDE 8.SINIFLARA SINAV ÖNCESİ TAKTİKLER VE MOTİVASYON!

Başarı Koleji’nde, (LGS) Liselere Giriş Sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerine Rehber Öğretmeni Mithat Şevik tarafından ‘Sınav Taktikleri ve Motivasyon’ semineri verildi.

Konu ile ilgili olarak Başarı Koleji’nden yapılan açıklamada: “Başarı Koleji 8.sınıf öğrencilerine Okulumuz Rehberlik Servisi Zümre Başkanı Mithat Şevik öğretmenimiz tarafından sınav taktikleri verildi.

TEOG sınavına günler kala öğretmenlerinin verdiği taktikleri can kulağıyla dinleyen 8.sınıf öğrencilerimiz sınavında heyecanını bir nebze olsun aşmış oldular.

Seminer saatleri boyunca daha önce yaptıkları küçük hataların farkına varan öğrencilerimiz seminerden aydınlanmış ve kendilerine güvenleri tam olarak çıktılar.

Manavgat’ta yıllardır TEOG sınavlarına damga vuran Başarı Koleji, bu yıl da LGS sınavı ile iddaasını sürdürmeye ve Manavgat’ta ilklerin öncüsü olmaya devam edecek.” denildi.

BAŞARI KOLEJİ’NDE 8.SINIFLARA SINAV ÖNCESİ TAKTİKLER VE MOTİVASYON!