BAŞARI KOLEJİ’NDE BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI KUTLANDI!

Başarı Koleji’nde, Bilim ve Teknoloji Haftası çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Başarı Koleji Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Gülcan Peker, Ebru Çeker ve Rafet Şahbaz, “Bilişim Zümresi olarak Bilim ve Teknoloji Haftası kutlamalarında amacımız öğrencilerin bilime, bilimsel düşünceye, gelişen teknolojilere ilgisini çekmek; bilgi, beceri ve üretim yeteneklerinin gelişmesine aktif eğitim ve öğretim yöntemiyle katkıda bulunmaktır.” dedi.

Bu amaçla öğrencilerimiz okulumuzda Bilişim Teknolojileri derslerinde ve ders dışında konuyla ilgili araştırmalar yaparak arkadaşlarını bilgilendirmek için panolar hazırlamış, pankart ve posterler ile dikkat çekmişlerdir.

Okulumuzda Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında bilimi küçük yaşlardan başlayarak çocuklara sevdirmek, araştırma yapma, soru sorma, merak etme ve okuma isteği uyandırmak, bilimin yaşamın bir parçası olduğunu göstermek, temel ve uygulamalı bilimlere ve bu alanlardaki buluşlara, yeniliklere ilgi duyanlara aradıkları bilgiyi açık ve anlaşılır bir dille anlatabilmek amacıyla kutlanan hafta dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

BAŞARI KOLEJİ’NDE BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI KUTLANDI!