BAŞARI KOLEJİ’NDE ‘ELEKTRİK AVCILARI’ İŞ BAŞINDA!

Başarı Koleji’nde 2.sınıf öğrencileri Bilişim Teknolojileri dersi kapsamında ‘Elektrik Avcıları’ olarak ana sınıfı öğrencilerine elektriğin önemini anlattılar.

Başarı Koleji’nde Bilişim Teknolojileri dersinde 2.sınıf öğrencilerine yönelik ‘Elektrikli eşyaları nasıl kullanmalıyız?, Elektriğe nasıl yaklaşmalıyız?’ konularını pekiştirmek amacıyla Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ebru Çeker tarafından etkinlik düzenlendi.

Öğrenciler kendi tasarladıkları kıyafetleriyle birlikte ana sınıfındaki kardeşlerine bilgilerini aktardılar. Elektrik ve güvenlik konusunu pekiştirmek için renkli kartonlar kullanarak kıyafet hazırlayan öğrenciler, kendilerini ‘ELEKTRİK AVCISI’ olarak tanıttılar. Etkinlik, öğrencilerin sunumları ve şarkılar eşliğinde devam etti.

Elektriğin önemini ve doğru kullanılmazsa açacağı sorunları anlatan 2.sınıf öğrencileri kıyafetleriyle büyük ilgi gördü ve üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiler.

BAŞARI KOLEJİ’NDE ‘ELEKTRİK AVCILARI’ İŞ BAŞINDA!