BAŞARI KOLEJİ’NDE ERKEK ÖĞRENCİLERE ERGENLİK SEMİNERİ!

Başarı Koleji’nde Uzm. Dr. Levent Dereköylü tarafından 5, 6, 7 ve 8. sınıflarında eğitim görmekte olan erkek öğrencilere yönelik ‘Ergenlik Dönemindeki Gelişim ve Değişim’ konulu seminer verildi.

Seminerde bu yaş grubunda ergenlik dönemine girerken erkeklerde meydana gelen bedensel, ruhsal ve sosyal değişimlerin neler olduğuna değinildi. Ergenlik döneminde karşılaşılan sorunların neler olduğu ve bu sorunların nasıl aşılacağı konularına vurgu yapılırken ergenlik döneminde temizlik ve hijyen konuları da ele alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay, “Ergenlik döneminde öğrencilerimizin yanında olarak hayatlarının bu dönemini mutlu, sağlıklı ve bilinçli olarak geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla yaptığımız çalışmalarda bize desteğini esirgemeyen Uzm. Dr. Levent Dereköylü’ye Başarı Koleji olarak teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

BAŞARI KOLEJİ’NDE ERKEK ÖĞRENCİLERE ERGENLİK SEMİNERİ!