BAŞARI KOLEJİ’NDE KARİYER GÜNLERİ’NİN KONUĞU  İŞ ADAMI MEHMET ALİ CENGİZ!

BAŞARI KOLEJİ’NDE KARİYER GÜNLERİ’NİN KONUĞU İŞ ADAMI MEHMET ALİ CENGİZ!

BAŞARI KOLEJİ’NDE KARİYER GÜNLERİ’NİN KONUĞU İŞ ADAMI MEHMET ALİ CENGİZ!

BAŞARI KOLEJİ’NDE KARİYER GÜNLERİ’NİN KONUĞU 
İŞ ADAMI MEHMET ALİ CENGİZ!

Başarı Koleji ‘Kariyer Günleri’ etkinlikleri kapsamında MATSO ve MASİAD kurucularından, uzun süre MASİAD Başkanlığı ve MATSO’da yöneticilik yapan İş Adamı Mehmet Ali CENGİZ, Başarı Koleji’nin ‘Kariyer Günleri’ programına katılarak, tecrübelerini BAŞARI’lı öğrencilerle paylaştı.

Başarı Koleji Konferans Salonu’na düzenlenen "Kariyer Günleri" programına katılan İş Adamı Mehmet Ali CENGİZ, burada öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla 'Kariyer Günleri' etkinliğinde İşadamı Mehmet Ali Cengiz, kişisel ve mesleki gelişiminin olumlu örneklerini sunarak, öğrencileri olumlu yönde etkileyecek ve onlara ilham kaynağı olacak şekilde öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Profesyonellerden Öğrencilere Hayatın İçinden...

İş hayatındaki anılarını ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Cengiz, öğrencilere girişimci olmaları, teknolojiyi ve dünyayı yakından takip etmeleri ve çok çalışmaları konularında tavsiyelerde bulundu.

Öğrenciler tarafından soru yağmuruna tutulan Cengiz, "Sizlere boş kaldığınız her vakitte okumanızı tavsiye ediyorum. Okuyan insanda başarı oranının yükseldiği bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Mutlaka bir yabancı dil öğrenin. Araştırmacı olun ve çok çalışın. Gelecek sizindir.” dedi.

Öğrenciler ise anılarını, tavsiyelerini ve tecrübelerini paylaşan CENGİZ’e merak ettikleri soruları sorarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Program sonrası Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal ve Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İş Adamı Mehmet Ali Cengiz’e katılımlarından ve hayatın içinden paylaşımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Başarı Koleji Kariyer Günleri…

Başarı Koleji Kariyer Günleri hakkında bilgi veren Genel Müdür Nazmi Ünal, “Başarı Koleji tarafından düzenlenecek ‘Başarı Koleji Kariyer Günleri’nde öğrenciler, sektöründe lider firmaların yöneticilerinden ilham alarak geleceğin meslekleri ve çalışma hayatı hakkında fikir sahibi olacak. Kariyer Günleri’nde öğrenciler, iş dünyasının önde gelen isimleri, farklı meslek grupları ve girişimci kişilerden oluşan profesyonellerinden ilham alma fırsatını yakalayacaklar.”dedi.

BAŞARI KOLEJİ’NDE KARİYER GÜNLERİ’NİN KONUĞU  İŞ ADAMI MEHMET ALİ CENGİZ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi