BAŞARI KOLEJİ’NDE SINAV ÖNCESİ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE MOTİVASYON KAHVALTISI!

Başarı Koleji’nde LGS öncesi 8.sınıf öğrencilerine Motivasyon Kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltı sonrası 8.sınıf öğrenci ve öğretmenleri konferans salonunda sınav başarısı, taktikler ve motivasyon konulu Rehber Öğretmen Mithat Şevik’in sunumuna katıldılar.

8. sınıf öğrencileriyle sohbet eden Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Rehber Öğretmen Mithat Şevik ve 8.sınıf branş öğretmenleri, LGS sınavı hakkında öğrencileri bilgilendirerek, sınav öncesi başarı ve motivasyon taktikleri paylaştılar.

Öğrenciler, Rehber Öğretmeni Mithat Şevik’e sorularını yönelterek sohbet ettiler. Özbay ve Şevik 2 Haziran 2018 Cumartesi günü LGS sınavına girecek olan örencilerine başarılar dilediler.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, kurulduğu günden beri ulusal düzeyde önce SBS ardından da TEOG ve Ortak Sınavlarda Türkiye rekorlarına imza atan Başarı Koleji’nin, bu yıl da öğrencilerini sınava en iyi şekilde hazırladığını ifade etti.

13 yıldır Manavgat’a kazandırdığı rekorlarla adından söz ettiren Başarı Koleji’nin 2018 LGS yerleştirmelerinde de adına yakışır sonuçlar alacağına inandığını ifade eden Ünal, ‘Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen Başarı Koleji Yönetimine, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimizle birlikte sınava hazırlanan, aynı stresi hatta daha fazlasını yaşayan velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize LGS sınavında başarılar diliyorum.’dedi.

BAŞARI KOLEJİ’NDE SINAV ÖNCESİ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE MOTİVASYON KAHVALTISI!