BAŞARI KOLEJİ’NDE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA TATLI BAŞLANGIÇ!

Başarı Koleji Öğretmenleri 2016 - 2017 Eğitim-Öğretim yılına Başarı Koleji Yönetim Kurulu’nun tatlı ikramları ve güzel dilekleri ile tatlı bir başlangıç yaptılar.

Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Kara, Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz ve Başarı Koleji öğretmenlerinin katıldığı kutlama okulun öğretmenler odasında gerçekleşti.

Başarı Koleji’nin Manavgat sınırlarını aşarak eğitimde bir marka haline geldiğini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, bu başarıda bütün Başarı Koleji Ailesinin payı olduğunu ancak özveriyle çalışan profesyonel eğitim kadrosunun bu başarıda payının büyük olduğunu dile getirerek öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Başarı Koleji’nin Başarı Çıtasını çok yükseğe çıkardığını ifade eden Genel Müdür Nazmi Ünal, yeni eğitim-öğretim yılında da özveriyle çalışacak öğretmenlerine güveninin tam olduğunu, başarı çıtasını daha da yükseğe çıkarmak için gayretle çalışacaklarını, bu doğrultuda her türlü destekçileri olduğunu söyledi.

Öğretmenler odasında kutlama, teşekkür ve yeni eğitim-öğretim yılı için güzel dileklerin ve temennilerin ifade edildiği toplantı, öğretmenlere yönetimin tatlı ikramı ile son buldu.

BAŞARI KOLEJİ’NDE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA TATLI BAŞLANGIÇ!