BAŞARI KOLEJİ’NDE YENİ PROJE VE ETKİNLİKLER İLE DOLU 2.DÖNEM BAŞLADI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE YENİ PROJE VE ETKİNLİKLER İLE DOLU 2.DÖNEM BAŞLADI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE YENİ PROJE VE ETKİNLİKLER İLE DOLU 2.DÖNEM BAŞLADI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE YENİ PROJE VE ETKİNLİKLER İLE DOLU 2.DÖNEM BAŞLADI!

BAŞARI KOLEJİ, Türkiye’nin Örnek Okulu sloganı ile çıktığı yolda 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının 2.dönemine, yenilenmiş yüzüyle ve daha da gelişmiş; güvenli hale getirilmiş, çevre ile daha barışık bir peyzaja kavuşturulmuş kampüs olanaklarıyla, her zamanki gibi çevresine örnek teşkil eden profesyonel eğitim kadrosu ile başladı.

Başarı Koleji Öğretmenler genel kurul toplantısı okulun konferans salonunda Başarı Koleji öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Nazmi Ünal, akademik çalışmalar, projeler, planlanan bilimsel ve sosyal etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılının 2.döneminin bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “Güçlü, alanında uzman, dinamik eğitimci ve idareci kadromuzla ve farklı eğitim anlayışımızla Manavgat’ın en BAŞARI’lı okulu olmak için çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1.dönemini başarıyla tamamladık. 2.dönemimizde de gerek akademik alanda gerekse diğer alanlarda onlarca projemizle hazırlıklarımızı tamamladık. Öğrenme ve öğretme aşkının bizi birbirimize kopmaz biçimde bağlamasıyla yine büyük başarılara imza atacağımızdan hiç kuşku duymuyoruz.” şeklinde konuştu.

Ortaokul Müdürü Necip Özbay, “Kuruluşumuzdan bugüne elde ettiğimiz ‘50 Türkiye Birinciliği’, her yıl ulusal sınavlarda Antalya rekorlarını değiştiren ‘Genel Başarı Ortalamamız’, uluslararası düzeyde kıvanç kaynağımız ‘Avrupa Birliği Dil Ödülümüz’, ancak çok seçkin ve Türkiye’de sayılı kurumun sahip olabildiği ‘Beyaz Bayrak’ gıda güvenliği belgemiz ve işte tüm bunların bileşkesi durumunda olan ‘Yüksek Eğitim Standartlarımız’, çocuklarımıza sunduğumuz pozitif konforu sürekli ve gerçekçi planlamalarla geliştiriyor oluşumuz, geleceğe dönük iyimserliğimizin kaynağı durumunda.

2.dönem gerçekleştirmeyi planladığımız Başöğretmen Atatürk Bilim Şenliği ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 8.sınıflarımızın dönem sonunda girecekleri sınav ile ilgili gerekli bütün hazırlıklarımızı tamamladık, sistemli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da farklı eğitim anlayışımız ve projelerimiz ile çıtayı daha da yukarı taşımayı amaçlıyoruz.” dedi.

İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, “Çocuklarımızı sadece ders konusunda değil her alanda en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Akademik alanlar dışında sosyal, sportif ve kültürel alanlarda da öğrencilerimize en iyi imkanları sunuyoruz. Bunun yanında çocuklarımızı Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkesini, vatanını seven, soran sorgulayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, akademik bilgilerle donatılmış bireyler olarak geleceğe hazırlamak en önemli hedefimizdir.” dedi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının 2.dönemi tüm eğitim camiasına, Başarı ailesinin bütün bireylerine uğur getirmesini; kentimiz, bölgemiz, ülkemiz ve dünya için güzellikler doğurmasını diliyoruz.


BAŞARI KOLEJİ

BAŞARI KOLEJİ’NDE YENİ PROJE VE ETKİNLİKLER İLE DOLU 2.DÖNEM BAŞLADI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi