BAŞARI KOLEJİ’NDEN 15. YILA ÖZEL KUTLAMA!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN 15. YILA ÖZEL KUTLAMA!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN 15. YILA ÖZEL KUTLAMA!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN 15. YILA ÖZEL KUTLAMA!

Başarı Koleji Yönetimi, 15. Onur yılında öğretmenlerini plaket ile onurlandırdı.

Başarı Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri ile Manavgat’ın seçkin otellerinden Kumköy La Grande Resort Otel’de akşam yemeği organizasyonunda bir araya gelerek öğretmenler gününü kutladı.

Başarı Koleji Ailesinin bir mensubu olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi ÜNAL “Biz kocaman ve mutlu bir aileyiz, Başarı Koleji Ailesi gün geçtikçe çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bugün burada hepimiz aynı coşku ve sevinç içerisindeyiz.

15. yılımızda hem öğrencilerimiz hem velilerimiz hem de öğretmenlerimiz ile birlikte Başarı Koleji’ni büyütmeye devam ediyoruz. Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi ve şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.

Yemekte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “Başarı Koleji olarak 14 yıllık geçmişimize ‘Manavgat’ta ve tek okul çatısı altında akademik anlamda 51 Türkiye Birinciliği sığdırmanın yanında sosyal, sportif ve kültürel alanlarda elde ettiğimiz örnek başarıların’ haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Başarı Koleji Yönetimi, tüm öğretmenlerini tek tek sahneye davet ederek 15.yıla özel plaket ile ödüllendirdi, öğretmenlere özverili çalışmaları için teşekkür edilip, başarılar dilendi.

Başarı Koleji öğretmenleri canlı müzik eşliğinde unutulmaz bir gece geçirdiler. Öğretmenler dans pistini hiç boş bırakmayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden yemekte gönüllerince eğlendiler.

Kumköy La Grande Resort Otel’de gerçekleşen yemekte eğlenceli dakikalar geçiren öğretmenlerimiz başarıyla geçen yılların devamı dileği ile geceyi sonlandırdı.

 

BAŞARI KOLEJİ’NDEN 15. YILA ÖZEL KUTLAMA!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi