BAŞARI KOLEJİ’NDEN KAYMAKAM NAZMİ GÜNLÜ'YE ZİYARET!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN KAYMAKAM NAZMİ GÜNLÜ'YE ZİYARET!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN KAYMAKAM NAZMİ GÜNLÜ'YE ZİYARET!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN KAYMAKAM GÜNLÜ'YE ZİYARET!

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Gülcan Peker, Ebru Çeker ve Manavgat Tema Vakfı Başkanı Şenay Malbora ile birlikte Manavgat Kaymakamı Sayın Nazmi Günlü’yü makamında ziyaret ettiler.

Başarı Koleji yönetimi ve Manavgat Tema Vakfı Başkanı Şenay Malbora, “21-26 Mart Orman Haftası” ve “22 Mart Dünya Su Günü” nedeni ile düzenlemeyi planladıkları etkinlikleri Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü ile paylaştılar.

Görüşme sırasında Başarı Koleji, Manavgat Kaymakam’lığı, Manavgat Tema Vakfı, Manavgat Orman İşletmesi, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçedeki okulların da katılımıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikler hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.

Eğitim – Öğretimin önemine vurgu yapan Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Başarı Koleji’nin geçmişte takdir edilecek çalışmalara imza attığını belirterek, elde edilen bu başarılar ile Manavgat’ımızı gururlandırdıkları için Başarı Koleji Ailesi adına Başarı Koleji Yönetimini tebrik etti.

Günlü, Orman Haftası ve Dünya Su Günü ile ilgili etkinliklerin gerçekleştirilmesinde Manavgat Kaymakamlığı olarak her türlü desteği sağlayacaklarını ifade ederek Başarı Koleji’nin başarılarının bundan sonraki yıllarda da yükselerek ilerlemesi temennisinde bulundu.

Görüşmeler sonunda kararlaştırılan etkinlikler şöyle;

 “21 - 26 MART ORMAN HAFTASI” nedeni ile Manavgat Başarı Koleji, Manavgat Kaymakam’lığı, Manavgat Tema Vakfı, Manavgat Orman İşletmesi, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe okulların katılımı ile “FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ” düzenlenecektir.

Tarih: 21.03. 2017 SALI
Saat: 10.00
Yer: Kavaklı Mah. 6520 Sok. No: 8 Kavaklı Jandarma Yanı

 “22 MART DÜNYA SU GÜNÜ” nedeni ile su kirliliğine dikkat çekmek ve hayat kaynağımız suyun önemini anlatmak için Manavgat Cumhuriyet Meydanı’ndan AKM (Atatürk Kültür Merkezi)’ye doğru “SU ZİNCİRİ” oluşturulacaktır.

 Tarih: 22.03.2017 ÇARŞAMBA
Saat:10.00
Yer: Manavgat Cumhuriyet Meydanı (Toplanma Alanı)

Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Başarı Koleji Yönetimi ve Manavgat Tema Vakfı Başkanı Şenay Malbora, 21 ve 22 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirecekleri etkinliklere tüm doğa dostu çevre gönüllülerini davet ettiklerini ifade ettiler.

Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü yaptığı konuşmada samimi bir sohbet havasında geçen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başarı Koleji yönetimine ve Şenay Malbora’ya teşekkür etti.

BAŞARI KOLEJİ’NDEN KAYMAKAM NAZMİ GÜNLÜ'YE ZİYARET!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi