BAŞARI KOLEJİ’NDEN LİSELERE YERLEŞTİRMEDE % 100 BAŞARI!

Başarı Koleji 2017-TEOG Yerleştirmelerinde büyük bir başarıya imza atarken 96 son sınıf öğrencisinin tamamı Fen ve Anadolu Liselerine yerleşti.

Kurulduğu günden beri Türkiye rekorlarına imza atan Başarı Koleji, kuruluşunun 12. yılında da önemli bir başarıya imza attı. 96 mezun veren Başarı Koleji, TEOG-2017 yerleştirmelerinde tüm öğrencilerini Fen ve Anadolu Liselerine göndermeyi başardı.

Başarı Koleji geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından Galatasaray Lisesi, İstanbul Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi, İsviçre – Switzerland Lyceum Alpinum Zuoz, Kayseri Fen Lisesi, Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, Antalya Anadolu Lisesi gibi okullara öğrenci gönderdi.

96 öğrenci içerisinden Nur Uçar Galatasaray Lisesi, Mithat Şaffak İstanbul Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi, İlayda Tunç İsviçre – Switzerland Lyceum Alpinum Zuoz, M. Kaan Arslan Kayseri Fen Lisesi, 12 öğrenci Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, 2 öğrenci Antalya Anadolu Lisesi, 24 öğrenci Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi, 17 öğrenci Manavgat Anadolu Lisesi olmak üzere 37 öğrenciyi Fen liselerine, 55 öğrenciyi de Anadolu liselerine gönderdiklerini belirten Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, bu üstün başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirtti.

BAŞARI KOLEJİ’NDEN LİSELERE YERLEŞTİRMEDE % 100 BAŞARI!