BAŞARI KOLEJİ’NDEN MEZUNİYET BALOSU!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN MEZUNİYET BALOSU!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN MEZUNİYET BALOSU!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN MEZUNİYET BALOSU!

Başarı Koleji öğrencileri, mezuniyetlerini Side Hane Family Resort Otel'de düzenlenen tören ile kutladı. Genel Müdür Nazmi Ünal mezun öğrencilere, “Kendinize hedefler koyun, dürüst olun ve çok çalışın.” diye seslendi.

Mezuniyet Balosu’na Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, 8.sınıf branş öğretmenleri ve mezun olan örenciler katıldı.

Mezuniyet Balosu’nun açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Nazmi Ünal “Hayatınızda bir sayfa kapanırken tertemiz yeni sayfalara doğru umutla koşacaksınız. Bu süreçte Büyük Türk Milletine yakışır bireyler olun. İnsanın ve insanlığın değerini bilin. Sorumluluk alın. Dürüst olun ve çok çalışın. Kendinize hedefler koyun ve o hedefler için kararlılıkla yürüyün.” dedi.

Coşkulu eğlence gecesinde Başarı Koleji 2018 Mezuniyet Pastası kesildi. Mezuniyet pastası kesimi sırasında Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay “ Sizleri çok seviyoruz, sizler yoğun çalışma temposunda çok çalıştınız ve çok başarılı oldunuz, okulumuzun başarı çıtasını zirveye taşıdınız. Bizleri gururlandırdınız, sizinle ne kadar övünsek azdır. Şimdi eğlenme zamanı doya doya eğlenin bunu hak ettiniz.” dedi.

Gece boyunca mezun olan öğrenciler ve öğretmenleri doya doya eğlendiler. Öğrenciler, pisti hiç boş bırakmayarak gönüllerince bir akşam geçirdiler.

BAŞARI KOLEJİ’NDEN MEZUNİYET BALOSU!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi